Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 10:07:59 ---575kn? kako je taj minarelli jeftin :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa kaj nije? Dobiješ uz vario ventilator, zvjezdicu za ventilator, set šajbica za štelanje, krunu za kurblanje, maticu, šajbicu ispod nje i TOP remen. Samo to ostalo vrijedi preko 200 kuna. Bio je samo plug'n'play budući da je serijski spuh gore. I sve je uštelano odmah :drunken_smilie:
wonderkid:
i jel brzi od mojeg sad kad je ustelan sa serijskim spuhom(mislim na ubrzanje,na krajnjoj me imas ;D)
dhorvat:
--- Citat: wonderkid - 26 Studeni, 2009, 11:04:09 ---i jel brzi od mojeg sad kad je ustelan sa serijskim spuhom(mislim na ubrzanje,na krajnjoj me imas ;D)
--- Kraj citata ---
Motori su po snazi i ubrzanju tu negdi. Možda je čak i moj jači sad :laughing9: Ali ipak lakše je pokrenut dodatnih 70 kila nego gromadu od 110 :binkybaby:
Jedino nisam start sredio. Moram stavit nešto tvrđe unutra :toothy3:
andy:
I na kraju krajeva s tim variomatima.. Šta bi meni predložio, koji variomat i remen odmah.. Ovaj multivar je za smeće.. A imam malossi polutku!
dhorvat:
--- Citat: andy - 26 Studeni, 2009, 11:38:03 ---I na kraju krajeva s tim variomatima.. Šta bi meni predložio, koji variomat i remen odmah.. Ovaj multivar je za smeće.. A imam malossi polutku!
--- Kraj citata ---
Serijska polutka i TOP TPR vario :laughing7:
Vidjet će video kasnije :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju