Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
gokiSP:
sta je u planu :)
dhorvat:
Sređivanje mosta i ležajeva na mostu, plastike komplet u originalnu boju, ove popucane kupujem polovne i isto ih lakiram...
...i ono najvažnije - našao sam nekoga tko će mi izraditi naljepnice po mojim originalnim od Aeroxa i platiti ću ih manje od 300 kuna i kod istog ću napraviti naljepnicu sa originalnim obrtomjerom i mojim prerađenim kilometarsatom tako da će sve biti ko novo i kaj je najbolje kvalitetno napravljeno :notworthy:
Ali kroz kojih par mjeseci. Ko zna možda već krenem od idućeg mjeseca, vidjet ćemo :laughing7:
dino_sk:
do koliko rpm-a rox ima orginalnu obrtaljku ?
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 24 Studeni, 2009, 19:49:55 ---Sređivanje mosta i ležajeva na mostu, plastike komplet u originalnu boju, ove popucane kupujem polovne i isto ih lakiram...
...i ono najvažnije - našao sam nekoga tko će mi izraditi naljepnice po mojim originalnim od Aeroxa i platiti ću ih manje od 300 kuna i kod istog ću napraviti naljepnicu sa originalnim obrtomjerom i mojim prerađenim kilometarsatom tako da će sve biti ko novo i kaj je najbolje kvalitetno napravljeno :notworthy:
Ali kroz kojih par mjeseci. Ko zna možda već krenem od idućeg mjeseca, vidjet ćemo :laughing7:
--- Kraj citata ---
nema na cemu kaj sam ti predlozio hahahahha
gumy:
--- Citat: dino_sk - 24 Studeni, 2009, 20:07:51 ---do koliko rpm-a rox ima orginalnu obrtaljku ?
--- Kraj citata ---
do 12..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju