Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (12/34) > >>

Ensiferum:
aha pa tako reci  :toothy12:
i ja vec gledan  :happy6:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 07 Rujan, 2009, 09:54:54 ---Nemaš vjerojatno pojma kaj znači TOP vario. On jedini na minarelliju diže remen do vrha variomata i da bi istu krajnju na multivaru imao, treba ti 18% duži primar

--- Kraj citata ---

Doslo je vrijeme da ubacim vario koji dize remen do vrha, a nije TOP   :frajer:

rezultat ce biti da nece imati snage izgurati remen  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 07 Rujan, 2009, 10:17:51 ---Doslo je vrijeme da ubacim vario koji dize remen do vrha, a nije TOP   :frajer:

rezultat ce biti da nece imati snage izgurati remen  :laughing7:

--- Kraj citata ---

TOP variomat je opet lego na radilicu i moram priznati da je performansama jako sličan Multivaru ali prednost je što okretaji ne potonu toliko ko na multivaru  :happy3:
Start je za nijansicu slabiji od Multivara ali uvijek je na okretajima tako da smo problem starta i TOP variomata zauvijek riješili  :laughing7:
Sad je ostalo za vidjeti kako će se ponašati sa novim TOP remenom i serijskim primarom. To je moj prastari setup kad sam prvi puta kupio Trophyja i stavio ZX-a na njega  :headbang:

Čekamo SlowRidera da dođe to isprobat ali čim sam mu spomenuo da su okretaji pali za 150 kada je sjeo remen odmah je odustao od štelanja  :angry7:

Šala  :toothy3:

dhorvat:
Provjeravam izdržljivost DR kita na Yasuniju. Praktički svaki dan kad idem na posel sa motorom 25 kilometara i još toliko nazad derem ga ko vrag grešnu dušu  :happy3:

Znači pola sata traje putovanje i kad bi sve fol gaseve zbrojili bilo bi negdje punih 15 minuta od kojih je jednom čak i 3 minute u komadu na krajnjoj brzini. Fora je što TOP vario drži okretaje a Malossi kevlar im ne dozvoljava pad ispod idealne granice i to rezultira nekih 100 po GPS-u cijelo vrijeme.  :laughing7:

Ali računam da je top speed 95 GPS jer ovih zadnjih pet dosta zna ovisiti o vjetru. 95 navuče i sa laganim vjetrom u prsa  :toothy3:

dhorvat:
Mali update  ::)

Uz moj stari TOP variomat i kristinin polovni Multivar, sada je tu i nešto iz dućana   :binkybaby:

Dakle radi se o 22 komada djelova koji dolaze u paketu i jedva čekam da isprobam kako to radi kad je sve novo  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju