Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (5/34) > >>

dhorvat:
issssssssse @vktr

to si okinuo sa onim profesionalnim fotićem? Stari moj, brutalne su slike  :o :o :o :o

@dino - ja češće mijenjam spuh nego ulje koje potrošim u roku mjesec dana. A ponekad i 3 tjedna. Trenutno mi motor ide predobro i ne diram ništa. Od 0-85 potegne odlično makar mu 105 kila teška gromada smeta da to obavi malo brže. 93 je špica u normalnim uvjetima. Al kad se sagnem nabere on još DESET. Al mu treba 3 km  :toothy12:

vktr:

--- Citat: dhorvat - 08 Ožujak, 2009, 23:43:42 ---issssssssse @vktr

to si okinuo sa onim profesionalnim fotićem? Stari moj, brutalne su slike  :o :o :o :o

@dino - ja češće mijenjam spuh nego ulje koje potrošim u roku mjesec dana. A ponekad i 3 tjedna. Trenutno mi motor ide predobro i ne diram ništa. Od 0-85 potegne odlično makar mu 105 kila teška gromada smeta da to obavi malo brže. 93 je špica u normalnim uvjetima. Al kad se sagnem nabere on još DESET. Al mu treba 3 km  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12:
ma fotić je stara krama, malo sam moro nafrizirat sliku ovo je orginal :laughing3:

evo i debelog kod skele , uočite kako je  profesionalno sredio ovo na kileru

evo i još par u djelovima :toothy12:

A trebali smo se poslje ljepo svi zajedno slikati al jebat ga ona muha je sve usrala, još uvjek ne mogu gledat na ljevo oko :sad1:
morat ću sutra oftalmologu :toothy12: :toothy12: :toothy12: haha koja rječ

e da btw motorček fakaat brutalno ide

moj ima pristojnu potrošnju od cca 6.19L/100KM za razliku od prijašnjih 3.7-4  :laughing6: izgleda da vraćam serisko sve gore a za prjenos ćemo vidjeti, valjda kevlar neki

dhorvat:
Kad se sjetim kolko je muha meni u oko uletelo u životu... Da ih sve staviš na kup nebi mi odjednom u želudac stale  :sad3:

BTW. lijepo tebi ide SF, nisam znao da to tak lijepo ide. Samo moraš prijenos poštelat jer onaj start kad se zgrije je katastrofa  :icon_thumright:

Ova slika kaj si slikal ide prvo u fotošop a onda u pozadinu na kompu  :laughing7:

vktr:
eo ak si fakat mislio za sliku ful sajz netaknuta
http://www.imagesforme.com/out.php/i391894_DSC06695.JPG?id=d957adfb3c394490363735363435

Malo oftopik, ak je previše prebaci na pm...isto tak ili bolje mi je radil sa seriskim gurtnerom  :toothy12:
znači misliš da ak bude bila dobra smjesa i to sve sa serijskim, i stavim kevlara i tvrđe federe, i ak uspijem nać gram lakše rolice u ovoj veličini da bi to trebalo bit dobro?

efz:
@dhorvat- ne diraj nis na skuteru, jer ide odlicno  :notworthy: :notworthy:

@vktr- kaj ti ovo znaci evo debelog?! Vrijeme je bilo ljepo ali jos uvijek prohladno, tako da sam opet morao navuc par majci na sebe (neznam tocno koliko sam ih stavio ovaj put)  :toothy3: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju