Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (31/34) > >>

2TDottore:
mi mozda nismo...al neno je......XD.... i mislim da mu ne gine da stavi jednu hardkor turpiju 172...samo je pitanje dana kad bu osvanula gore..... :P

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 07 Ožujak, 2010, 22:38:55 ---mi mozda nismo...al neno je......XD.... i mislim da mu ne gine da stavi jednu hardkor turpiju 172...samo je pitanje dana kad bu osvanula gore..... :P

--- Kraj citata ---

Po njegovom potpisu već je, al sad... i to je pitanje  :laughing7:

_r0bi_:
.....daj nevjerujem jbte....kakav si ti kralj na -15 sjedas na rox-a....ajme majko moja mila... :laughing3:

.....taj mora da je svast prezivio....hahha...
.....btw...se tem pomakla sa nulte tocke tj.sa granicnika...heh.... :beckaskola:

dhorvat:

--- Citat: _r0bi_ - 08 Ožujak, 2010, 21:44:14 ---.....daj nevjerujem jbte....kakav si ti kralj na -15 sjedas na rox-a....ajme majko moja mila... :laughing3:

.....taj mora da je svast prezivio....hahha...
.....btw...se tem pomakla sa nulte tocke tj.sa granicnika...heh.... :beckaskola:

--- Kraj citata ---

Kroz dan je bilo u plusu kad smo se vozili a kasnije kad smo doma išli je bilo samo -2  :toothy3: Moram nekako sa kevlarom uštelat da ide jer ću po ljeti poludit  :toothy11:

robert:
da al idući put nemoj bježat pored bregane sa skuterom a kristina iza tebe. :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju