Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
R@kija:
--- Citat: cameosb - 07 Ožujak, 2010, 12:27:20 ---što se sic sjaji ko picino oko :)
--- Kraj citata ---
hahah ja sam skoro skliznul dole kad sam se vozil...
bokte horvat kaj si napravil s jasunija :angry7:
2TDottore:
jasuni je ovak i onak poluproizvod tak da ovo kai je napravil nije ni neka prevelika steta.....XD
al jedna druga stvar mi nije jasna....kai si kupoval onaj djecji alat....fuš metoda je bolja od toga....
efz:
ovaj naizgled smijesan alat sa crvenom ruckom je nesto najjace kaj sam ikad kupio...........mozes ga upotrijebit na 10000 nacina ;D
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 07 Ožujak, 2010, 12:31:30 ---bokte horvat kaj si napravil s jasunija :angry7:
--- Kraj citata ---
Gle, sad me boli brige ak me kiša uhvati. A ne da moram svakih 10 minuta glancat spuh i špricat ga sa WD-om :glasses9:
--- Citat: efz - 07 Ožujak, 2010, 12:37:41 ---ovaj naizgled smijesan alat sa crvenom ruckom je nesto najjace kaj sam ikad kupio...........mozes ga upotrijebit na 10000 nacina ;D
--- Kraj citata ---
Bome, osim zvona i kvačila, stegnul i otegnul sam maticu na magnetu. :icon_thumright:
dhorvat:
Nema rupa konačno. Neno, da imaš onakvu SR-ku ko onda kad smo se iz McDonaldsa vraćali sad bi te opral na startu :hbusa:
Al dobro, nismo deca više :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju