Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 2001.
dhorvat:
--- Citat: cameosb - 02 Siječanj, 2010, 15:50:56 ---reci mi još imaš li uljnu pumpu ili sam mješaš?
--- Kraj citata ---
Ja od prvog dana do danas niti kilometra nisam prošao sa mješavinom u rezervaru :icon_thumright:
--- Citat: SlowRider - 02 Siječanj, 2010, 17:42:53 ---Ovo je stvarno pretjerivanje ;D sto ako pokupis slucajno neku zivotinju, disk ce je prerezati na pola :angry7:
sad kada stavis novi disk biti ce 3x deblji :o
--- Kraj citata ---
Ma ne, tak je kod drnde. Meni diskovi ako ih gledaš sa gornje strane izgledaju relativno debelo (2.5mm), ali sa donje su 0.9 :frajer:
Zadnji disk mi stiže, a prednji je još relativno dobar. Na najužem djelu je skoro 2 mm :headbang:
gokiSP:
kako to kocis kad ti je zadnji disk oso prije nego prednji :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2010, 20:10:51 ---kako to kocis kad ti je zadnji disk oso prije nego prednji :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Zadnji disk se jako troši kad svako malo stisneš da zablokira kotač. Pogotovo sa dvojicom.Tak sam se prije stalno vozil. BTW. većinom kad voziš dvojicu na roxu zadnja je jača od prve. :laughing7: Nije to pravi motor da se samo prvom koči :drunken_smilie:
gokiSP:
nije al ja svejedno 80% kocim prednjom :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2010, 20:50:08 ---nije al ja svejedno 80% kocim prednjom :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
A čemu da svako malo kupujem prednje pločice kad ovak skoro ni ne moram kupovati. Jedne na godinu ili na godinu i pol. Ja ne kočim 2 metra prije zavoja ko ti i dottore. :laughing7:
Vozim brzo ali opet umjereno :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju