Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (26/34) > >>

Drnda:
moj prednji disk na pezou je mislim i tanji... ostar je kao noz haha.. sto se radilo sa njim ne zelim znati.. i jel disk black steel ili koji?
jesi poslao onaj paketic?

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Siječanj, 2010, 12:35:33 ---moj prednji disk na pezou je mislim i tanji... ostar je kao noz haha.. sto se radilo sa njim ne zelim znati.. i jel disk black steel ili koji?
jesi poslao onaj paketic?

--- Kraj citata ---

Daj nemoj se zafrkavat s tim jer može puknut. Ja u zadnje vrijeme nisam tako jako kočio sa zadnjom makar i kritična situacija bila  :nono:

Paketić ti je poslan još prekjučer na onu adresu koju si mi dao, žena je rekla da će ili 5-og ili 7-og doć  :icon_thumright:

R@kija:
daj horvat pa ovo je novo..ti si lud ak ides mjenjat..si videl na mojoj masini od roxa onaj disk imo je "9 hiljada" a kak je zgledal..kaj nož u mesnici!!

cameosb:

--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2009, 15:41:34 ---Ma sve je to dobro, kako bi ti bilo da otkaze vodena pumpa pri 10000+rpm, nekima se i to desilo pa tjeraju i dalje kao da se nista nije desilo  :laughing7:

--- Kraj citata ---
terao ja na 10500rpm-a 2 tjedna bez vodene

ontopic:kad će farbanje?
trebat cu te u vezi stelanja starta i tih podloški

dhorvat:

--- Citat: cameosb - 02 Siječanj, 2010, 14:17:13 ---kad će farbanje?
trebat cu te u vezi stelanja starta i tih podloški

--- Kraj citata ---

Neću farbat ove svoje plastike, nego ću kupiti neke polovne koje nisu popucane pa onda  :headbang:

Al ti kad dođe vrijeme  :laughing7:

Sve vezano uz štelanje svog motora mi na PM šalji, a ne tu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju