Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 2001.

<< < (21/34) > >>

2TDottore:

--- Citat: Pupo - 28 Studeni, 2009, 19:14:32 ---Nekužim ovo, nesmije imat elektromotor, kak će onda radit, na paru? Ak nema elektromotora, tak je svejedno koji ćeš vent uzet.

--- Kraj citata ---

kak ne kuzis.....mora izgledat ko ovaj horvatov a ne ko onaj na recimo vxru il sp-u ili velikim motorima kojeg pali termoprekidac....

Pupo:

--- Citat: 2TDottore - 28 Studeni, 2009, 19:16:05 ---kak ne kuzis.....mora izgledat ko ovaj horvatov a ne ko onaj na recimo vxru il sp-u ili velikim motorima kojeg pali termoprekidac....

--- Kraj citata ---

Pa to  na slici je kuler od kompa, mislim na kuler od kompa koji se vrti toliko. Poslikat cu ti šta se ima, eventualno neki video :)

2TDottore:

--- Citat: Pupo - 28 Studeni, 2009, 19:24:29 ---Pa to  na slici je kuler od kompa, mislim na kuler od kompa koji se vrti toliko. Poslikat cu ti šta se ima, eventualno neki video :)

--- Kraj citata ---

pa da.....kuler od kompa bi mi i trebao jer je relativno tanak.....navodno ima nekih od servera kai vrte oko 5000....a ni od procesora nebi bio los.....on vrti oko 3500.....aj ak nes nadjes javi...i naravno da bi bilo pozeljno da je polovno jer nebu se to svakodnevno vrtilo......  ;D

dhorvat:
Znam kaj očeš reć. Na sp-u su oni ventilatori koji imaju vani na sebi elektro motor. I ti jako puno mjesta zauzimaju, a to tebi ne drži vodu na zipaču  :happy3:

Ja sam vidio jedan 8 cm serverski, ima velike i na gusto peraje, debel skoro ko ovaj koji sad imam (3 i pol centimetra) i vrti se da te skoro bole uši od cviljenja  :frajer: E to kad bi mogo nabavit bilo bi majka. Al i ovaj bude poslužil jer fakat puše ko mutav  :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 29 Studeni, 2009, 09:05:28 ---Znam kaj očeš reć. Na sp-u su oni ventilatori koji imaju vani na sebi elektro motor. I ti jako puno mjesta zauzimaju, a to tebi ne drži vodu na zipaču  :happy3:

Ja sam vidio jedan 8 cm serverski, ima velike i na gusto peraje, debel skoro ko ovaj koji sad imam (3 i pol centimetra) i vrti se da te skoro bole uši od cviljenja  :frajer: E to kad bi mogo nabavit bilo bi majka. Al i ovaj bude poslužil jer fakat puše ko mutav  :toothy3:

--- Kraj citata ---

naso sam i ja na netu neki thermaltake volcano 12 8cm koji ima samo 3 peraje i vrti 6000 al nema ga nigdje za kupit kod nas il ga ja nemrem nac a prica se o njemu po ovim nasim informatickim forumima sto bi znacilo da ga je bilo za kupit....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju