Općenito > Generalno o skuterima

dal se isplati aprilia sr 50 ditech

(1/5) > >>

tomy:
nasao sam Apriliu sr 50 2003 g , ima 3000 km,servisna knjizica, dodje 900€....

hvala  :)

Iwo SR Tuono:
da, jebeno se isplati s tom kilometražom. Jbt to je skoro novo...

tomy:
pa zato i pitam da se ne bi zaj***,al procito sam na forumu kao da DITECH-i kvare ...jel to istina

dhorvat:
DiTech mašine vole "jest" svjećice tak da si pripremi odma pod zic 2-3 komada  :laughing7:

Kolko imam iskustva sa DiTechom, jako je pouzdana ako se toči kvalitetno gorivo i naravno, ako se pazi svaki puta prije paljenja da se nafila ajnšpric pumpa  :icon_thumright:

Malo troši i za nijansicu je živčanija od karb modela. Ukupni dojam je vrlo dobar, a ak još k tome imaš majstora koji zna sredit pumpu ako ostaneš bez goriva onda još bolje...

Sad smo na jednu stavili polini kit i trenutno je u fazi štelanja, ali ide zasad dosta dobro  ;D

Serijska mašina nije nikad mažena na hladno i nakon preko 20 tisuća km (ako se ne varam  ::)) jedva da ima kakvih riseva unutra  :icon_thumright:

A sa 3000 km, to je novi motor  :notworthy:

Iwo SR Tuono:
vole jest svjećice ako se neznaš ponašat prema skuteru i ako tankaš sranja.

6000km meni je platina odvozila i onda sam stavio iridiumku.

Serijska svjećica nemože na ditecha i da traje.

I da, ditech nije samo živčaniji u startu od karba nego serijala ditech prolazi bez problema sve karb modele,u svim segmentima ubrzanja kako i u krajnjoj  :glasses2:

I još nešto, taj skuter toliko vrijedi,kupi ga i čuvaj za mene dok ne skupim pare  :toothy12:

Kao i sve SRke kvalitetno izvedene plastike i mašina je pouzdana do krajnje mjere, pregrijavanja i slično neće doživjet, samo se ponašaj prema njemu kao da je čovjek.

sve u svemu nećeš požaliti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju