Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 50 rolice
Mrle Mrki:
ja zasad imam sve serijski samo ZX i multivar na motoru sa skinutim blokadama, to sasvim pristojno ide po ravnici oko 65-70 sasvim solidno.
dino_sk:
--- Citat: Mrle Mrki - 07 Ožujak, 2009, 11:46:35 ---ja zasad imam sve serijski samo ZX i multivar na motoru sa skinutim blokadama, to sasvim pristojno ide po ravnici oko 65-70 sasvim solidno.
--- Kraj citata ---
samo 65-70 ???
Mrle Mrki:
a kazaljka je dosla do onog di pise kmh na sr-u (dosla je u vodoravni polozaj sa desne strane) i uzmi u obzir da laze nekih 10kmh dobijes cifru oko 70kmh.
dino_sk:
--- Citat: Mrle Mrki - 07 Ožujak, 2009, 11:53:50 ---a kazaljka je dosla do onog di pise kmh na sr-u (dosla je u vodoravni polozaj sa desne strane) i uzmi u obzir da laze nekih 10kmh dobijes cifru oko 70kmh.
--- Kraj citata ---
ma ja sam mislio po cajzeru 65-70 :icon_biggrin:
Mrle Mrki:
ma bas, po meni je to lijepo rijesenje za one koji zele da im motor ide malo bolje, a da ne ulazu puno para i da bude dugotrajno. evo moj je star 6 godina i preso 35 000 km i samo su mjenjani potrosni dijelovi uz zx i multivar koji su stavljani radi performansa. ali ni to nece jos dugo kod mene, za nekih mjesec dana ide sve dole i novi dijelovi gore i novi styling. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju