Tehnički kutak > Tuning skutera
Minareli AC - LC
robert:
--- Citat: aprilija top - 04 Ožujak, 2009, 22:20:15 ---bubanj kocnica: narezu se pakne i koci ko disk ako na na trkama voze s bubnjem i to big bor makse onda uncemu je problem stat sa 100
--- Kraj citata ---
e čitate li vi šta sam napisao? pa ne govorim o piaggio, minarelli skuterima nego o kinezima. tu ja zadnja kočnica fuš jer je onaj dosjed sajle totalno pogrešno napravljen. on vodi prema van a trebao bi ići ravno dolje.
od kada je gozz svoju kočnicu preradio tako da mu ona ručica na kočnici pokazuje ravno prema dolje a ne na stranu i njemu radi kako treba.
tomof10:
da ne otvaram novu temu imam Ac masinu(minarelli) zanima me sad jeli mogu staviti od Lc minarelli (aeroxa npr.) sekundar na mog.
robert:
provjereno, ide 100%
vpucko:
tomof... naravno da mozes sa bilo kojeg minarellija... mislim kako ti neznas te stvari... ovake setupe navodno slazes i onda ovaka pitanja hmmm??
dhorvat:
Evo jedna stvar.
Ako paše onaj aluminjski poklopac magneta na kojem je vodena pumpa onda sve paše :icon_thumright:
Treba ti taj poklopac, držač crijeva na poklopcu, dihtung između držaća i poklopca, vodena pumpa, LC termogrupa, kiler, crijeva, nešto skemijat da kiler fiksiraš i da je zrak protočan, kantica za vodu, ona 3 šerafića sa gumama (koji se našerafe na magnet i vrte rotor vodene pumpe), šelne i naravno voda (antifriz) :icon_thumright:
Getriba je drukčija, ali to ne igra nikakvu ulogu. Malo će ti krajnja bit manja nego u punokrvnog LC-a :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju