Tehnički kutak > Tuning skutera
peda speed fire
stoske_durlaneze:
hahahahaha ...... skuter je sranje ... posteno :toothy10: :toothy10:
sanse nema da ide 90 ni nizbrdo ... kinesko gov.o ..
baci to u djubre odma .... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
cvele60:
--- Citat: stoske_durlaneze - 04 Ožujak, 2009, 18:43:24 ---hahahahaha ...... skuter je sranje ... posteno :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
O brzini necu nista da kazem -laze samog sebe,al kometar tipa'' baci to ....'' je malo .....pa nisu to smrdljive carape pa ajde kupicu nove. :icon_biggrin:
@iwcha -mislim da je masina ko na Luni-AC kineski mina.Imas tu na forumu par topika pa nadji,i odustani u startu od midracea-base ti je nebo i zemlja u odnosu na sadasnje stanje :icon_thumright:
animatrix:
ja bih isao postepeno.. pogotovo ak je skut novi, kad se izivis sa serijalom, uzmes tt-a ili zx-a i rolice, neko vrijeme ce bit i to dovoljno, kad se izivis, kit i nesto duzi prijenos i milina.
robert:
--- Citat: stoske_durlaneze - 04 Ožujak, 2009, 18:43:24 ---hahahahaha ...... skuter je sranje ... posteno :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
još jedan ovakav post i prijava administratoru.
Iwo SR Tuono:
ako je isto ko i luna onda se može posložiti da nešto malo bolje ide, neki base il nešto...ajd tamo u faqu ili di već pišu faze tuninga preformulirajte malo priču jer već sam par topica vidio di svi oće midrace i briju o tome 5 dana i na kraju se zadovolje samo zx-om :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju