Općenito > Generalno o skuterima

jel ovo moguce-Benelli 49x

(1/7) > >>

tomy:
evo ,bas mi se je nekak ovaj skut svidio ,vidio sam ga kod motormni-ei sjedi sam na njemu i mogu rec da nije los ....al dal je ovo istina kaj pricaju na forumu da ide 110 km/h (malo tuninga) jel kaj to valja ...ja bi si to kupio..

evo pogledajte : http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=522&Itemid=33

hvala....

Bokygs:
NE KUPUJ to,to ti je samo precijenjeni kinez.Naime keeway je kupio benelli i taj 49x ti ima istu lošu kopiju minarelli mašine kao ostali keewayi i kineski skuteri :sad3:

kristijanSR70:
115KG???????????
OK JE SKUT ALI NESVIĐA MI SE PREDNJI DIO ONAJ IZBAČENI MALO ME ZBOG TOG DIJELA PODSJEĆA NA ONAJ PEUGEOT ELISEO INAČE OK....
TO JE KO I SONIC GP

kristijanSR70:
MOŠ MISLIT KAKO JE IZVUKO 110KM/H MA PUSTI TO SU PRIČE ZA MALU DJECU JA JOŠ NEMOGU IZVUĆ 105 KMH A KAMOLI TAK ŠTA....70-80 MAX

dhorvat:
kopija minarellija i to serijska bez dodatnih djelova ne može preko 75 kmh po ravnici bez pomoći vjetra i sa vozačem od cca 70 kg  :nono:

To što njima piše 110 na cajgeru, to je njihov problem kaj tome vjeruju. Najjače mi je kad se čude kak ih auti pretjeću a oni 110 "piče"  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju