Općenito > Generalno o skuterima
Koje gorivo koristiti ES95 ili SP98???
IZd:
--- Citat: grabri - 23 Veljača, 2007, 17:50:50 ---Šta je onda bolje za maxiskuter karburator ili i.e.
--- Kraj citata ---
i.e.
melkiot:
Ma znam... procitao sam, nego samo sam htio napomenuti to zato nisam nikoga citirao...
A sto se cistoce tice mislim da je OMV100 najbolji, nisam siguran, no zadnje je testiranje tifonovo gorivo proglasilo najciscim, sto je u nasoj drzavi moguce da je i namjesteno jer je vlasnik general RH.
Tako da nisam siguran...
[/quote]
kolege, uzmite jedan novi kanister ,neka bude što prozirniji, i natočite benzin na Ininim crpkama (pogotovo u ovima u BJ županiji), i natočite na Tifonovoj crpki, pa ćete vidjet razliku....ja nisam vjerovao ali sam se uvjerio...
znate što se dogodi na autu kada u filter goriva uđe vode? više ništa ne prolazi kroz njega..to se dogodilo mom kumu na peugotu...bilo 2 prsta vode u rezervaru...iz benzina
IZd:
...nisam shvatio, jel' to znači da je Inino gorivo bolje :icon_biggrin: ???
melkiot:
--- Citat: IZd - 01 Ožujak, 2007, 11:44:55 ---...nisam shvatio, jel' to znači da je Inino gorivo bolje :icon_biggrin: ???
--- Kraj citata ---
je da,puno je bolje... :laughing7: :laughing6:
Tifonovo je bolje, kroz taj kanister mozes gledati,kao da je proziran, dok u onaj sa ininm gorivom nemozes nista vidjet....
IZd:
A možda je ono kroz koje se ništa ne vidi bolje :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju