Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Nexus clean look project

<< < (16/20) > >>

Drnda:
neznam za stelanje maxija, ali htio sam ti reci da te dunlop rs 207 gume meni ne drze..

greenlite:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Svibanj, 2009, 20:22:08 ---neznam za stelanje maxija, ali htio sam ti reci da te dunlop rs 207 gume meni ne drze..

--- Kraj citata ---

neznam kak al nije isto 12 cola na speedfightu i 14 na nexusu tak da i tezina igra tu ulogu. nebi ih opet kupoval da nisam zadovoljan a i cijena im je pristupačna

igor27:
uh green......sad ti budem u leđa gledal...........

super buš ti to sredil.....stvarno svaka čast.....sad imaš sve kaj si mislil staviti?

Benjamin:
jos jedino deklo prijenosa treba u mat crno plastificirat..ili pofarbat ak nis drugo...i onda bi to fino bilo...ovak je šaka u oko...

greenlite:

--- Citat: Benjamin - 11 Svibanj, 2009, 22:50:26 ---jos jedino deklo prijenosa treba u mat crno plastificirat..ili pofarbat ak nis drugo...i onda bi to fino bilo...ovak je šaka u oko...

--- Kraj citata ---

e Benjo bil sam danas u sesvetama kod matus- designa( znaš kaj bu se radilo kaj sam bil tam ;D) :icon_thumright:, al mislil sam da radis pa te nisam zval  :sad1:
ovo sam mat deklom mi se isto sviđa i vjerojatno bude tak al moram i nekaj za zimu ostaviti za rad :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju