Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Nexus clean look project
Marekvz1:
--- Citat: neer - 04 Ožujak, 2009, 17:58:23 ---da je na vizir naljepit onu karbon foliju ili jos bolje karbon vizir kako bi to krasno bilo...meni se svidja tj prekrasan mi je
--- Kraj citata ---
ružno izgleda karbon look,crni vizir i petarda je skut.ja ču tak svojem.na crnom bude bomba.
Brla:
debeljuco je IN :icon_thumright:
greenlite:
--- Citat: neer - 04 Ožujak, 2009, 17:58:23 ---da je na vizir naljepit onu karbon foliju ili jos bolje karbon vizir kako bi to krasno bilo...meni se svidja tj prekrasan mi je
--- Kraj citata ---
e neer kaj da si me pročital kaj imam v glavi
evo da nebude tajna na vizir bude išla karbon ili crna 3m folija.
stražnji amortizeri tj opruge budu se plastificirale u crveno
neka sitna naljepnica al ne fensi šmensi onak da ostane clean
u stražnji far ide žarulja s diodama kak ima marek
evo ova
i ak bude prilika budem probao nabaviti sjedalo od nexusa 250sp ono u crno crvenoj kombinaciji
i ono kaj mi je največa želja je felga od 500cc i još jedan diska naprijed staviti
kaj se tiče tununga na mašini nemam preveč kaj kopati po njoj osim u prijenosu
drugi tjedan radim malo veči servis pa bum vas izvjestil i napravil kratki rewiev od 0km- 22000km ;D
pozz
Marekvz1:
poznata mi slika. :toothy3: kaj green bumo vrnuli ručke,meni je ok,al tebi je too much.al imam dobru ideju za tvoje ručke. :icon_thumright:
2TDottore:
ma nexi izgleda fenomenalno.......zasad......al samo me zanima kak ce zgledat nakon voznje po marofu.......tj kolko ce mu djelova falit........i mogo bi na naglo promjenit boju iz crne u tricolore.... :laughing7:
moj topli savjet.......skidaj plastike dolje....... :beah:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju