Tehnički kutak > Tuning skutera
Zip sp na ramu stalker i slicno
gokiSP:
pa svera se da nac a i zip se da nac samo ih bas nema po oglasnicima... :dontknow:
exfreerider:
ajde znalci da vas pitam paše li još koja vilica osim serijske na moj zip 50 4t :dontknow:
hac:
ni na sferu ti ne paše set plastka od zipa,sfera ima zadnji dio rame kao stalker i puno duže podnice,one dvije cijevi ispod podnica
180fxr:
--- Citat: 2TDottore - 03 Ožujak, 2009, 23:21:59 ---evo usporedite rame od stalkera i zipa i vidi se da rame nisu iste tj prednji dio motora bi se pripasao ali sa zadnjim plastikama bi bilo problema.Al ak je neko vjest sa fleksom i švas aparatom i to se lagano sredi da sve pase :toothy9:
rama od zipa sp
tu se bolje vidi zadnji dio rame
rama od stalkera
--- Kraj citata ---
Ja kolko vidim...na rami od stalkera bi se ovaj zadnji kraj trebo srezat i napravit da bude ravan kao na zip-ovoj
gokiSP:
--- Citat: hac - 04 Ožujak, 2009, 07:59:33 ---ni na sferu ti ne paše set plastka od zipa,sfera ima zadnji dio rame kao stalker i puno duže podnice,one dvije cijevi ispod podnica
--- Kraj citata ---
neznam za podnicu ali zadnji kraj je isti kao kod zipa (imao sam sferu) jedino ako nije razlika u nekim milimetrima ili nekim sitnicama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju