Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Staza u Marofu - Dobrovoljci??

<< < (12/13) > >>

exfreerider:
Slobodno se vi začetite bez mene malo da upoznate stazu meni temo dosadi već nakon 20 krugova ali mislim da bi sa ekipom bilo puno zanimljivije :frajer:

2TDottore:

--- Citat: exfreerider - 09 Travanj, 2009, 16:21:52 ---Slobodno se vi začetite bez mene malo da upoznate stazu meni temo dosadi već nakon 20 krugova ali mislim da bi sa ekipom bilo puno zanimljivije :frajer:

--- Kraj citata ---

nis se ti ne brini........brzo mi ucimo.........nebu ti dosadno s nama.........dosta je nama jedna runda od 20min da pohvatamo stazu  :icon_tongue:

exfreerider:
Ma nisam ni sumljao da mi bude dosadno sa vama jedva ćekam da se glupiramo po stazi,uopće nije bitno tko je brži važno je da nešto naućimo i da nam to kasnije pomogne na cesti i naravno da se usput zabavimo :frajer:

2TDottore:

--- Citat: exfreerider - 09 Travanj, 2009, 19:06:46 ---Ma nisam ni sumljao da mi bude dosadno sa vama jedva ćekam da se glupiramo po stazi,uopće nije bitno tko je brži važno je da nešto naućimo i da nam to kasnije pomogne na cesti i naravno da se usput zabavimo :frajer:

--- Kraj citata ---

naravno........bas si sve dobro reko........  :icon_thumright:

exfreerider:
Ekipa poćnite lagano barem fizičke pripreme jer staza užasno umara i iscrpljuje :drunken_smilie:

uskoro stiže ventilator variomata koji mi treba da složim zipa pa smo nadam se uskoro na stazi :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju