Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Staza u Marofu - Dobrovoljci??
exfreerider:
--- Citat: greenlite - 03 Ožujak, 2009, 19:13:17 ---plača se po motoru/skuteru a ne po osobi tak mi je rekel kolega. Robi tebe očekujemo kao fotografa pošto je marek preskup 100kn :).
--- Kraj citata ---
Pa to je super nisam to znao :o
mogu doći sa burazom a da i on vozi ;D
što se mene tiće ja bi možda i iznajmio zipa ekipi na par krugova :icon_thumright:
sam ga prvo trebam završiti :toothy10:
ami trade:
marof vam se plača po osobi a ne po motoru
i termin netreba rezervirati, samo se čuješ sa čovjekom da vidiš jel otvorena i to je to, platiš 200kn potpišeš izjavu i voziš koliko te volja!
Marekvz1:
Ok,ne bum snimal.ko vas hebe.al bum zato dopelal pi.ke,mislim navijačice. :headbang:
sp...:
ooo pa dottore....pa kaj ne navratiš do mene i veliš mi to ko čovjek čovjeku...naravno da bi se moglo tu nešto iskombinirat..a daj mi reci do tam??kako??
2TDottore:
--- Citat: sp... - 05 Ožujak, 2009, 00:41:55 ---ooo pa dottore....pa kaj ne navratiš do mene i veliš mi to ko čovjek čovjeku...naravno da bi se moglo tu nešto iskombinirat..a daj mi reci do tam??kako??
--- Kraj citata ---
pa mogli bi se nekak dogovorit.... :icon_thumright:......zasad je varijanta da bi se islo motorima tam al ja bi bio najsretniji kad bi mogli nekak kombijem jer ako ubijem motor ko ce se vratit doma........ :laughing11: ......a i vidim da je sezona treniranja nekih clanova MK Boxa vec pocela.........tak da kad ce opet neko od vas ic na trening mogo bi vam se ubacit u kombi..... :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju