Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Staza u Marofu - Dobrovoljci??
sven_vx:
--- Citat: 2TDottore - 16 Ožujak, 2009, 17:13:48 ---daj sven nemoj mi tu spamat temu o marofu koja nema veze sa meetom u rijeci koji je kolko ja znam 22.3 a to je ak se ne varam nedjelja......imas tam temu o meetu pa tam se zali ak ti en pase termin..... :hmh:
--- Kraj citata ---
kaj tebe pece???samo pitam jer kolko sam skuzio meet je trebo bit u subotu...zato kaj sam procito da bi vi isli na stazu u subotu a u nedelju za rijeku i onda mi nije nis bilo jasno... :icon_thumright: :dontknow:
Luka 0101:
Decki smirite se da vas ja ne bi trebao smirivat... :happy8:
Mrle Mrki:
meet je u nedjelju, a oni bi isli u sub na stazu, kuzis? ja bi rado iso na tu stazu, ali sta kad nitko iz rijeke ne zeli ic.
sven_vx:
--- Citat: Mrle Mrki - 16 Ožujak, 2009, 19:58:10 ---meet je u nedjelju, a oni bi isli u sub na stazu, kuzis? ja bi rado iso na tu stazu, ali sta kad nitko iz rijeke ne zeli ic.
--- Kraj citata ---
nagovori bar jednog frenda ili dvojicu...dodite tu,prespavajte negdje i drugi dan s nama za rijeku... :icon_thumright:
Mrle Mrki:
tesko, a i ovaj moj skut je u banani sad, ceka 6 mjesec za potpunu preradu, mislio sam od frenda posudit. ali nema nikog da ide. ma bit ce jos voznji, dogovorit cemo se za ljeto jednom da se ganjamo malo po stazi, i kad sredim skut. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju