Ostalo > Razne offtopic teme :)

SOS - psycho trabunjanja forumskog djeda

<< < (10/11) > >>

1VAN:
ovo je več za bibliju novog svijeta :icon_biggrin: ovaj zavjeta :laughing9:

oxio:

--- Citat: 1VAN - 05 Srpanj, 2006, 15:26:02 ---ovo je več za bibliju novog svijeta :icon_biggrin: ovaj zavjeta :laughing9:

--- Kraj citata ---

Pa je i ovo je veliki pomak, a sad da vidimo kako će se biblija razvijat  :icon_biggrin:

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 05 Srpanj, 2006, 15:26:02 ---ovo je več za bibliju novog svijeta :icon_biggrin: ovaj zavjeta :laughing9:

--- Kraj citata ---

već mi je pomalo nedostajala tvoja fina spamerska zajefrkancija!  :toothy9:

--- Citat: oxio - 05 Srpanj, 2006, 15:30:07 ---

--- Kraj citata ---

Pa je i ovo je veliki pomak, a sad da vidimo kako će se biblija razvijat  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ovo je tek MALI, početni pomak...ali sluti na dobro!  a daljnji slijed ovisi samo o svima nama! :glasses9:

eto, ja sam, primjerice, s Mambom preko privatea vec rijesio sve nase nesporazume, sto me jako veseli! a mogli smo bit međusobno ljuti jedno na drugo do groba... sve se može, kad se hoće!  :toothy9:

1VAN:
evi nisam vam reko..jučer sam tako bio pijan...uuuuu....frend prošo popravni pa išli zapit 600kn nas 4 pa...poslije došo i njegov buraz sa 150 kn.....looool...najeli se i napili ko svinje :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

black mamba:
javno molin da se ne šporkavaju ostali forumi  :sad1:...smatran da ima puno drugih mjesta na kojima se ovo može ili se moglo rješit.eto samo toliko.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju