Ostalo > Razne offtopic teme :)

SOS - psycho trabunjanja forumskog djeda

<< < (8/11) > >>

filiplatinovicz:
Vrlo sam razočaran činjenicom što moje zamolbe da se obje strane suzdrže daljnjih komentara te vrste, nisu uslišane:

--- Citat: ---I molim vas nije ovo obračun SMK Predatora i "Gladijatora"  nego je ovo obećanje dano Bojanu da ću gdje god se pojavi objavljivat njegove postove.. Dapače meni su Mamba , Duje, Lejdi, Rato (Pa čak i Bojan)dragi i pomoću im pa čak ću i popit piće sa njima ali mora Bojan shvatit ono šta napiše (laži, kletve i uvrede) da zato on odgovara i od njega se očekuje da ukoliko je bio krivo informiran da se ispriča ne meni nego mojoj supruzi i djeci.
--- Kraj citata ---

Ovo, Corky, doista i definitivno nije mjesto za izvrsavanje tvojih obećanja Bojanu, a još manje djeluje kao manifestacija tvojih navodnih intelektualnih stremljenja i što je najžalosnije, nedostojno je Tvojih godina na koje se pozivaš. U tom kontekstu krajnje je neuvjerljiva Tvoja tvrdnja da su ti navedeni pa čak i Bojan dragi, da im želiš pomoći itd. Plati oglas u 'Slobodnoj' i tamo objavljuj što Ti drago, a nas ovdje uistinu poštedi dalnjih s*anja te vrste!

Napisano ne smatraj izrazom ikakve promjene mojih stavova, već samo reakcijom na neuvažavanje moje pristojne molbe!

filiplatinovicz:
Osjećam se kao zadnji kreten!

Dok sam pisao Corkyju, Bojan je već dalje nasrao svoje...
Teško mi se suzdržati da ostanem pristojan. Mogu jedino poručiti:

DOSTA!!! SMJESTA PRESTANITE!!!

NA OVAJ NAČIN RJEŠAVAJTE TO NA DRUGOM MJESTU!!!

NE ZAGAĐUJTE VIŠE OVAJ FORUM!!!

1VAN:
E ako se ovo još jednom dogodi ja ču vas osobno banat!!!!nema veze što nisam admin al ču se pobrunut za to!!1umjesto da se udružite vi ste jedan protiv drugog!!!!!!i takve stvari se riješavaju van foruma!!!!

oxio:
Evo da se i ja oglasim.

Ajde neću se svađat ili šta ja znam šta.

Mislim da bi ono pomirenje bilo ka super, divno, krasno al sumnjam da će do toga doć tako lako.
Pale su teške riječi koje imaju svojih posljedica, recimo ja mogu priko nekih stvari prić ali mislim da neki neče tek tako.

Na svom smo forumu donjeli odluku da sve stvari di se počme raspravljat o sukobu predatora i gladiatora ili nešto sl. na tu temu odma ide u smeće u koje nitko ne može pristupiti niti iste postove pročitati.
Bojane iskreno ajde reci što si ti napravia po tom pitanju?
Samo zakuhaješ stvar sa onim temama s izdajama i sl., umisto da si lipo napravia ka i mi sve zatvoriš na jedno misto zaključaš i da niko nemože primirisat.

Moje želje SMK Gladiatorima su uvjek prijateljske i sve mogu pogledat u oči.
Jebiga jesmo se razišli u razmišljanju i sl. pa bog vam da sriće sve najbolje mi imamo svoj klub vi svoj i šta sad umisto da se potpomažemo mi ćemo se klat?

Meni bi osobno bilo drago kad bi se i Gladiatori što prije registrirali i da se sretnemo negdi s prišivkama na leđima i da bacimo đir i popijemo kavu.

Bojane razmisli malo o svemu i slobodno se javi možemo otić na piće da popričamo jer ovo na internetu više stvarno nema smisla.

E da ono što ti corky kaže da će objavljivat postove i sl. Mislim da iako izgleda pretjerano i nije s njegove strane neke izjave s tvoje strane prema njemu i nisu bile u redu mislim da i sam znaš zašto.

Eladio - ajde molim te neka tema stoji npr. sutra do neke ure a onda briši i tako lipo sa svim temama koje to zaslužuju.
Ili napravi smeće u koje nitko nemože ući pa onda samo bacaš unutra.

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 05 Srpanj, 2006, 08:34:21 ---E ako se ovo još jednom dogodi ja ču vas osobno banat!!!!nema veze što nisam admin al ču se pobrunut za to!!1umjesto da se udružite vi ste jedan protiv drugog!!!!!!i takve stvari se riješavaju van foruma!!!!

--- Kraj citata ---

slažem se u svemu s 1vanom, mada sam načelno jako protiv bananja.. no ako ne ide drukčije...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju