Ostalo > Razne offtopic teme :)

SOS - psycho trabunjanja forumskog djeda

<< < (6/11) > >>

1VAN:
ili miša u ruka i i neku nabrijanu pucačinu.....mmmmmm...ko seks u zoru :laughing7:

filiplatinovicz:
eto ti ga na... bes knjige u 21. stoljeću. to su relikti prošlosti. sve je na netu!!!

corky:
Uzet ću si za pravo da razjasnim jednou nebulozu  i molim da mene i moje prijatelje iz smk Predatora poštedite usporedbi ....

Počeo sam od pravila, potom sam prešao na Izdaju, spletke, laži i prijetnju životom, ne bih li uopće razabrao u čemu je suština sukoba Gladijatora i Predatora.... Osim mnogo neumjesnih psovki i uvreda s obje strane, nisam naučio baš ništa jer nisam uspio proniknuti u suštinu problema. međutim, na svoje veliko iznenadjenje utvrdio sam da sam spomenut na dva mjesta u vrlo neprijateljskom tonu i to od strane izuzetno ozbiljne osobe, s kojom, nota bene, nikada nisam kontaktirao. Ona piše iz pozicije administratora: '...

Nema nikakvog sukoba dapače nemožete ih ni vidjeti relno jer sliku nebuloza je vrijedan autor istih izbrisa ili frizira . To jest uvrede jedne osobe su izbrisane, a ostavljeni su odgovori. pa tako sam ja ima čast kad me se baniralo bez objašnjenjai razloga da mi se zaželi Dabogda da dobija tumor na mozgu ti i tvoja djeca.
Svakako pošto ja imam nešto više godina i pameti svi postovi sa SU su uredno spremljeni u mom kompjutoru, Ali ja neću nikom gnjaviti i gaditi nego ću okrenuti drugi list , ali nikad neću zaboraviti . Jer Vuk dalku mjenja ali čud nikad.
Prema tome nadam se da ovaj forum neće pasti tako nisko kao SU već će se izdignuti iznad lokal patriotizma i malograđanštine. Raspravljati ko je šta reka za mene je gubitak vremena , svakako Predatori su tu i nežele da ih se uspoređuje sa Gladijatorima jer  svako o sebi stvara sliku kako svojim djelima tako i svojim radom i pisanjem.

Ujedno tražim od članova SMK Predatora da se sudrže od daljnjih komentara jer ne želimo da ovaj forum zaprljamo .
                corky

Gladiator:

--- Citat: corky - 04 Srpanj, 2006, 19:03:39 ---Prema tome nadam se da ovaj forum neće pasti tako nisko kao SU već će se izdignuti iznad lokal patriotizma i malograđanštine.                 corky

--- Kraj citata ---

Molim da se nevrijeđa... scooter-universum ; ja ovde nisam ni spomenio "vas" tako da bi bilo dobro da ucinite isto. Corky nestvaraj opet zabune i razdor.

Gladiator:

--- Citat: corky - 04 Srpanj, 2006, 19:03:39 ---
To jest uvrede jedne osobe su izbrisane, a ostavljeni su odgovori.                 corky

--- Kraj citata ---

Cista laž!!!

Molim administratora ovog foruma da zaustavi ova vrijeđanja iz cista mira prema meni i mom klubu!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju