Ostalo > Razne offtopic teme :)

SOS - psycho trabunjanja forumskog djeda

<< < (4/11) > >>

filiplatinovicz:
ti dobro znas, Bojane, da se volim saliti i u trenutku kada sam u kontekstu ležernog razgovora u kojem je netko na forumu 'motori' napisao da ime gladijatori djeluje suvise brutalno spontano nadometnuo kako bi 'gladijajatori bilo uglađenije' nisam imao pojma o aktualnom sporu između Gladijatora i Predatora, a najmanje sam imao nakanu ikoga uvrijediti. Iskreno mi je žao što je nesretnim stjecajem okolnosti proizašlih iz spomenutog spora možda tako ispalo i to sam već jednom i napisao. Osobito mi je žao što i danas, nakon svega, moju nevinu šalu nazivaš ismijavanjem vašeg kluba. No, sve do danas nisam bio upoznat s reakcijom administratorice na SU, ali i Tvoje reakcije na njezin post. Nisam imao pojma da sam toliko slavljen, spominjan i citiran na uvaženim internetskim forumima...
 :toothy12:
Nije na meni da prosuđujem reakciju administratorice SU ili Tvoju reakciju. Tek napominjem da mi se ne svidjaju, ali mi je još neusporedivo manje prihvatljivo da se ikoga može banira i prije nego li je išta zucnuo na nekom forumu, zbog nečega što je napisao na nekom drugom forumu i to u sasvim nevezanom kontekstu. Ukratko, ne želim biti članom foruma na kojem su uvriježeni takvi demokratski standardi. I to je jedini pravi razlog mojeg istupanja iz SU.
Ovaj post napisao sam tu na MS-u jer tu i inače komuniciramo, jer tu pišem i sve svoje ostale postove, a dao sam ga na znanje i na SU. Jedina nakana ovog posta je jednostavno razjašnjavanje razloga zbog kojih ne želim biti clanom SU i zbog čega odbijam Tvoju ljubaznu ponudu da otvoriš spominjani podforum. Možda je tako i bolje jer doista ne želim biti svrstan niti u jedan od sukobljenih tabora. To sam već jasno i naglasio.
 :glasses9:
Nadam se samo da to neće poremetiti naše osobne srdačne odnose. Bilo bi mi doista žao kada bi do toga došlo zbog nesretnog spleta okolnosti koji me je naveo na donošenje gornje odluke. Za mene su ljudi dobra srca iznad i ispred svih grupa i organizacija. Siguran sam da si me pozvao na suradnju u dobroj i plemenitoj namjeri... Nastavimo ju radije ovdje u zdravom ozračju proklamirane eladijevske hipijevštine, bez obzira što si konflikt između klubova, kako kazes, ostavio zauvijek iza sebe. Nadam se da će se naći srca i razuma i za normalizaciju vaših odnosa! Najvise od svega bi me radovalo da dvije vrlo srodne organizacije iz najlipšeg grada pod Marjanom pronađu zajednički jezik i da usprkos pojedinim specifičnim razlikama uspostave međusobno uvažavanje i što bolju suradnju.
 :icon_thumright:

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 21:19:34 ---to ti je kad vjeruješ svakome..kod mene se to nemože dogoditi...a odbio si :'(

--- Kraj citata ---

svakome treba vjerovati... dok se ne dokaže suprotno! iako neki smatraju da je paranoja najdublja svjesnost  :toothy12:
kao što možeš razabrati, moje istupanje iz SU je principjelnog, a ne osobnog karaktera. a moj odnos prema Bojanu ostaje isti!

--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 22:02:14 ---lol vidi vidi...pa filip ima i loših strana  :nono:

--- Kraj citata ---

...kao i prema Tebi!  :headbang:

1VAN:
loool

raznježit češ nas..polako!!!nije ovo gayyy :laughing1:

filiplatinovicz:
baš me jako čudi i zbunjuje što moje riječi kod pojedinaca izazivaju tako neobične asocijacije... i osjećaje  :toothy12:

Gladiator:
A sta da kazem... ništa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju