Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi klip?
perica_46:
--- Citat: Kemo_nrg - 03 Ožujak, 2009, 13:26:54 ---hahahah, nema moj stari pojma o scooteru, al sta cu mu reci za sta ce mi 1200 kuna , da kupim sebi svijecicu :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
a to je vec drugo ak od starog zicas pare... e onda neznam... reci da je to neka sportska svjecica i da toliko košta! :toothy10: :toothy10:
gokiSP:
reci da si koristio lose ulje i da ti je otisao klip i cilindar i da moras kupit drugi...
--- Citat: vpucko - 03 Ožujak, 2009, 13:24:45 ---procitaj sta je napisao znaci 40 klip unutra... :)
i btw. mozes serijski toliko busit :) ali naravno odma timinge sredjivat... jer s busenjem ih ubijes prema dolje :)
--- Kraj citata ---
je je sorry, ja sam skuzio da misli stavit klip 49... :toothy12:
Kemo_nrg:
--- Citat: perica_46 - 03 Ožujak, 2009, 13:30:15 ---a to je vec drugo ak od starog zicas pare... e onda neznam... reci da je to neka sportska svjecica i da toliko košta! :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
e pa da , ja neradim nigdje jer imam tek 16 god, lako je onima ovdje sa foruma sto su punoljetni pa samo sebi zaradjuju pare, rade sta hoce sanjima itd. a sta cemo mi sto neradimo :toothy9: :toothy9:
kristijanSR70:
Izvuci puno manje para..reci ta ti treba remen,fitler zraka,bla bla,i kupi polovan kit..e a onda ces opet trebat spuh..heh a to je vidljivo..
kristijanSR70:
E sory tek sad vidim da imas zx,a onda je lakse..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju