Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Sr 172 projekt..By:''Benny''

<< < (12/12)

pm_xtech 59:

--- Citat: bebesr180 - 30 Rujan, 2010, 20:21:28 ---ajde neka samo polako valjda ce rox licit na sta :D hehe salim se mora da valja

--- Kraj citata ---

Ja bi prije reko da je to sr... :jerk:

P.S.Jako ljep skuter, odličan styling...a 172ccm netrebam ni komentirat...poz :o

sven_vx:

--- Citat: pm_xtech 59 - 30 Rujan, 2010, 20:35:09 ---Ja bi prije reko da je to sr... :jerk:

P.S.Jako ljep skuter, odličan styling...a 172ccm netrebam ni komentirat...poz :o

--- Kraj citata ---
ovo je sr..ali je kupio roxa i zato je to napisao.. :jerk:  :toothy12:

pm_xtech 59:
A jbg nigdje nije to pisalo da je kupil roxa, a ovo je bila tema za sr, pa mi zato nije bilo jasno!!???!!np                                                                                                                                                                                                            ??? ??? ???                                                                                                                                                    :-[

sule:
tu mi nes smrdi na zbidelj  :dontknow:

schvabo99:
neki određeni ljudi imaju odgovor na sve,sve znaje jer su ONI to IMALI ili IMAJU ili SU vidjeli pa misle da su popili pamet cijelog svijeta,bolje da budu realni i da se nadograđuju sa svima zajedno a ne šprdati ljude koji se trude napraviti nešta sa svojim rukama za malo para,skuter ti izgleda odlićno,boja nemože biti bolja,pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju