Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Sr 172 projekt..By:''Benny''
BRICKS:
hvala :icon_thumright:
vx:
--- Citat: BENNY - 28 Kolovoz, 2009, 14:48:33 ---Max meyer crna mat baza i Max meyer mat lak..Dosta skupa boja u odnosu na druge.. ;D
--- Kraj citata ---
ako nije tajna možeš li reći cjenu boje, i lak se mješa s bojom ili ide naknadno?
Drnda:
inace mat boje nemaju laka... ja sam platio 3 dela crne mat sa vise " grudica, przine kako god" oko 80 kn... boja je super .. za koji dan cu slikati kada mi dodju, sve on zamijesa.. neznam koji je kod....
aeroxtuning:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Rujan, 2009, 00:55:16 ---inace mat boje nemaju laka... ja sam platio 3 dela crne mat sa vise " grudica, przine kako god" oko 80 kn... boja je super .. za koji dan cu slikati kada mi dodju, sve on zamijesa.. neznam koji je kod....
--- Kraj citata ---
ima lak za mat....a sto se firmi tice,max meyer,lechler,sikkens,uzmi sto god od ova 3,kvaliteta je top,meni stric radi sa lechlerom i nema mane :icon_thumright:
BENNY:
--- Citat: vx - 09 Rujan, 2009, 00:53:08 ---ako nije tajna možeš li reći cjenu boje, i lak se mješa s bojom ili ide naknadno?
--- Kraj citata ---
neznam koja je cijena to sam prelomio bojanje..Lak ti se miješa naknadno i nanosi nakon mat baze...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju