Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 209 by iTox

<< < (6/25) > >>

sven_vx:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Ožujak, 2009, 22:03:08 ---nije moj skut ali ok... ali me zanima zasto kada je skut hladan otvori se taj cep na pocetku dekla ( valjda sluzi za provjeru razine ulja) kroz njega u 2 sec istece sigurno dec ulja.. ono bas jako tece kao da ga tlak neki izbaciva van...

--- Kraj citata ---
pa nesmijes maknut taj cep dok motor radi,jer se stvara unutra pritisak i ako maknes cep ulje sprica na sve strane :frajer:

Drnda:

--- Citat: sven_sp180 - 13 Ožujak, 2009, 22:04:34 ---pa nesmijes maknut taj cep dok motor radi,jer se stvara unutra pritisak i ako maknes cep ulje sprica na sve strane :frajer:

--- Kraj citata ---
pa napisao sam da je skut hladan i nije paljen nekoliko dana... cini mi se da mu je vlasnik prije toga vozio na servis, ja sam mu rekao da ga ne pali nakon sto sam to vidio, ali on ga je vozio nekoliko km, rekao je da mu je poceo ici odjednom max 40 i onda kada se ohladio normalno, pa mislim da nije lagano cviknuo... samo me zanima zasto kada je hladan nakon sto se odvije cep ulje tako jako tece van, jer da je topao shvatio bih...

Nikon:
iTox mozda si ulia puno ulja, znam za vise slucajeva kad je bilo vise ulja u karteru da ispucaju cep vanka  :toothy12:

dino_sk:
na koliko rpm-a krece skut sa crvenim a na koliko sa bijelim federima ?

iTox:
a nesto sam usporedjivao.. sa crvenim valjda povuče kako treba na 5, a sa bijelima na 3.8 000 okretaja..
ali sa crvenima mu treba manje od 7 sekundi do 100, a sa bijelima jedno 8 sekundi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju