Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 209 by iTox

<< < (4/25) > >>

Nikon:
lip je skroz, al bi ja bia djikan i nakosia top gori jos  :toothy9:

iTox:

--- Citat: Nikon - 11 Ožujak, 2009, 22:23:13 ---lip je skroz, al bi ja bia djikan i nakosia top gori jos  :toothy9:

--- Kraj citata ---

top će ići ispod sica kao na nekim R-ovima.. čekam granu još!
znači virit će onako ispod zadnjeg sica kao na sportivama :D
za onaj kraj di je sada spuh cu napravit neku masku da ne izgleda onako ruzno..
onu rupu i sve cu popunit sa nekim krom-inox poklopcem..

marko209vx:

--- Citat: iTox - 11 Ožujak, 2009, 22:31:04 ---top će ići ispod sica kao na nekim R-ovima.. čekam granu još!
znači virit će onako ispod zadnjeg sica kao na sportivama :D
za onaj kraj di je sada spuh cu napravit neku masku da ne izgleda onako ruzno..
onu rupu i sve cu popunit sa nekim krom-inox poklopcem..

--- Kraj citata ---
a t sam cuo da rade ali brijem da motor nece ni kurca ic

iTox:
evo kad sam sve slozio prvi put (crveni federi) skuter nije iso kurzza pa sam ga pustio na miru
otišo do pazina i nazad (15 km) i kad sam doso doma sav sam bio poprskan sa uljem, neznam mozda nisam
zavidao čep od ulja  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Uglavnom cijeli je scoot bio mastan tako da sam ljepo uzeo detrdžent u ruke i peri..
Posudu ulja sam dobro zatvorio da mi ne kapne nešto unutra (nisam palio motor otkad sam skuzio da je posuda ulja prazna) :D

i onda kada je vec scooter u boxu da vratim ja ljepo bijele federe i išo vratit..

sutra mi stize novi čep pa cu tek sutra probat dali je sve po starom ili sam nesto sj#bo xD

evo slike..

Crni91:
...koje komplikacije ti radis stari..moga si jednostavno odvidat ova 3 sarafa na imbus i dignut onaj mali qurac..stavit feder malo rukom nategnit i zavidat ponovo.. :happy8: :happy8: :happy8: :sad3: :sad3: :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju