Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot set up
ryder on the storm:
--- Citat: Mr J - 02 Travanj, 2007, 20:23:27 ---
--- Citat: StreetRunner - 02 Travanj, 2007, 19:45:11 ---
--- Citat: ivanm - 02 Travanj, 2007, 18:30:24 ---
evo kak ide trekker, to je od haca iz slavonije..
neznam jel član tu, ali na SS-u je..
--- Kraj citata ---
daj objasni mi nešto o ovome,skut ide preludo.Šta je to,cjena itd.
--- Kraj citata ---
MHR replica, dellorto19, E5 gljiva, Nardo replica, stage6 usis, malossi multivar na AC je stavljen LC kit i napravljeno mu je vodeno hladjenje, malo su blokovi preradjeni, squish je 0,6mm, dignut je tajmonig, prosiren ispuh na 24, i to je u pravilu to...
--- Kraj citata ---
koliko košta takav tuning?
ivanm:
to je sve rabljeno prerađeno i pripasano, sumnjam da bi itko nekome drugome tak nešto radio, to je svojevrsni unikat, da samo nabacaš dijelove gore nebi bilo tako, mene je recimo ispalo oko 2500 kn s tim da sam dosta dijelova isto rabljeno stavio, da sam išo na sve novo bilo bi 4000..
da je hac stavljao sve novo bilo bi preko 6000 kn..
ovak je on od dva skutera složio jednoga jer je imao jednog sf-a u dijelovima i tak to..
greenlite:
Gledal sam to malo na SS i fakat bolesna prerada :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:,samo je pitanje kak bude to dugo takvo ubrzanje imalo, tak i ja mislim na svojemu nekaj napraviti, jel netko možda zna kakva je radilica unutra. Malo mi ipak taj spuh grdo zgleda dok je tako premodificiran za pežo ali svaka čast
ivanm:
radilica je RMS super racing, i ja ju tebi toplo preporučam, nije skupa ali ima ju samo vani ili prek slovenca, cijena je oko 100 eura..
za usporedbu malossi RHQ je 1300 kn..
tak bi auspuh zapravo trebao bit kratak, ali je zbog estetike produžen, pa se tu gube performanse..
ivanm:
solidno je ubrzavao do 90, a iznad je počeo trokirati, na preporuku haca stavio sam bolju svječicu, točnije Denso W27FSZU i veću diznu (80), sad budem vidio dal je bolje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju