Tehnički kutak > Tuning skutera
mali okretaji na "srednjoj brzini" - uzrok?
SlowRider:
--- Citat: Mrle Mrki - 02 Ožujak, 2009, 11:53:37 ---ma sta da sjedne, nema sta sjest. stavis ga i gotovo. nema remen veze s ovim nista sta decko pita.
--- Kraj citata ---
Treba mu malo da sjedne, ja sam uvijek imao neke cudne pojave sa novim remenom u pocetku...
Rossi:
pricekaj da remen sjede malo ako nista onda probaj centralni drugi stavit ..ja sam imo takve simptome kad stavim bijeli malossi centralni..krene lijepo,poslije par metara u medjubrzanju ...uspori i obrtaji budu veoma mali...i poslije nekog vremena ubrza polako i nastavi normalno....tako da probaj da nije do centralnog slucajno...
dhorvat:
--- Citat: Mrle Mrki - 02 Ožujak, 2009, 11:53:37 ---ma sta da sjedne, nema sta sjest. stavis ga i gotovo. nema remen veze s ovim nista sta decko pita.
--- Kraj citata ---
znači i nakon tri ista odgovora ko moja još uvijek stojiš iza toga da nemora sjest :icon_biggrin:
Šalim se. :jerk:
Svaki remen mora sjest. Odnosno nije sjedanje samo po sebi nešto drastično nego se treba potrošiti onaj prvi sloj i to je to :icon_thumright:
3alfa3:
Meni je do sada svaki kevlar (a promijenio sam ih 5-6 do sada) bio cudan na startu (proklizavao malo) i brzinama do 30-40 km/h, ali samo prvih 2-3km voznje. Nakon toga - savrsen.
stipe:
--- Citat: Rossi - 02 Ožujak, 2009, 13:05:48 ---pricekaj da remen sjede malo ako nista onda probaj centralni drugi stavit ..ja sam imo takve simptome kad stavim bijeli malossi centralni..krene lijepo,poslije par metara u medjubrzanju ...uspori i obrtaji budu veoma mali...i poslije nekog vremena ubrza polako i nastavi normalno....tako da probaj da nije do centralnog slucajno...
--- Kraj citata ---
a vidis, mislim da je i meni bijeli centralni...
a sto se tice cekanja, vec je na ovom remenu prisao cca 2000km, tako da to ne stoji...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju