Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB R50X auspuh, kit i rasplinjač

<< < (6/7) > >>

Sivi Sokol:
I ja mislim da je bolje Polini Sport 70 ccm jer je zračno hlađenje. Da je vodeno onda bi vjerovatno uzeo Polini Sport 70 ccm racing.

Sivi Sokol:
Ovako. Nakon malo raspitivanja došao sam do frenda koji ima Metrakit Handmade Exhaust (aluminium). On ima TGB R50X i tu spulje. Skuter ide po satu 80 a realna izmjerena brzina autom je 1 ili 2 km/h manja nego po satu. Skut je sav serijski, jedino je dobro pogođena tvrdoća federa i gramaža rolica. Da li netko možda od vas koristi navedenu spulju ili možda čak i ima navedeni skut s tom spuljom?

giannelli:
sumnjam da ga itko ima na tgb-u, nije toliko popularan spuh ni ostali djelovi od metrakit-a u nas. al vjerujem da je taj spuh bolji od zx-a. no ne znam jel ga ima kod nas za narucit. :S

Iwo SR Tuono:
baš i ne.
Inače šta se tiče toga imam ti ja multivar od morinija (suzuki), bio na ditechu kod mene, al ima isti kod i za karb tako da paše. Klizači su novi, a i roline nisu neš puno odvozile.
Pa ako oćeš javi  :icon_thumright:

Sivi Sokol:
Ovaj Metrakit auspuh bi naručio iz vana. Hvala na ponudama za dijelove ali prije 6. mjeseca ništa od tuninga. Sada prvo čekam da mi skuter stigne. Onda moram sabrati pare za dijelove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju