Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB R50X auspuh, kit i rasplinjač
Drnda:
--- Citat: Sivi Sokol - 03 Ožujak, 2009, 20:17:42 ---Idem na provjerenu kombinaciju. 1. Leo Vince ZX, 2. Malossi Multivar 2000, 3. Polini rasplinjač dell''orto 19, 4. Malossi Sport 70 ccm kit
--- Kraj citata ---
valjda malossi dellorto 19, a ako vec njega uzimas ja bi obaveznu uzeo sa rucnim cokom
Sivi Sokol:
Ispričavam se za pogrešno napisane stvari. Nisam baš dobro upućen u tuning dijelove tako da su greške s moje strane moguće. Imam u gradu dućan gdje prodaju sve Polinijeve dijelove. Pošto baš nemam načina da si nabavim Malossi da li bi bila greška ako bi kupio Polini Speed Control, Polini Dell''orto 17,5 ruč, Polini Sport 70 ccm i Leo Vince ZX?
Sivi Sokol:
Koji centralni feder i koje federe kvačila na ovaj setup (federi od Polinija ako budem uzimao iz prijašnjeg posta nabrojane Polinijeve dijelove)? Koju gramažu rolica za ovaj setup da bude optimalno ubrzanje i krajnja brzina? Na TGB R50X je preporuka kada se skinu blokade dizna 72. Da li onda i na ovaj setup ostaviti diznu 72 ili treba veća?
dino gp1:
--- Citat: Sivi Sokol - 04 Ožujak, 2009, 07:59:31 ---Ispričavam se za pogrešno napisane stvari. Nisam baš dobro upućen u tuning dijelove tako da su greške s moje strane moguće. Imam u gradu dućan gdje prodaju sve Polinijeve dijelove. Pošto baš nemam načina da si nabavim Malossi da li bi bila greška ako bi kupio Polini Speed Control, Polini Dell''orto 17,5 ruč, Polini Sport 70 ccm i Leo Vince ZX?
--- Kraj citata ---
Ne bi bila nikakva greška, polini je odličan :icon_thumright:
pitaNS:
da li uzeo onaj gore spomenuti setup sa multivarom i Malossi sportom, ili sve to od Polinia potpuno ti dođe isto...nema tu velike razlike...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju