Općenito > Propisi

blokade... tema u Moto klubu broj 10.

<< < (2/9) > >>

filiplatinovicz:
danas sam opsezno odgovarao na privatni upit Genesisa o tome, ali nisam sačuvao kopiju ...
dakle trebao bi izać oko 1.4., najkasnije do 10... sve ću učiniti da se to i ostvari, ali puno ovisi i o marketingu...
srdačan pozdrav!

IZd:
Super, više izlaženja, sad još više stranica i sve će biti SUPER (pa čak ako mora i koja kuna više)  :notworthy:

filiplatinovicz:

--- Citat: IZd - 24 Veljača, 2007, 23:47:58 ---Super, više izlaženja, sad još više stranica i sve će biti SUPER (pa čak ako mora i koja kuna više)  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Veseli me što te veseli... bit će 7 do osam brojeva ove godine... broj stranica 108 do 116, uz možda neke dodatke... a cijenu za sada ne bismo trebali mijenjati... samo da je marketinga...

IZd:
Može i cijena koju kunu gore, samo neka je više stranica. Ovako ga pročitam u dahu (dan-dva) i onda mjesec dana moram utvrđivati gradivo  :toothy12:

StreetRunner:
tako i ja radin.Prvo prolistan na brzinu da vidin šta ima a onda sljedi čitanje cilog broja i onda posli mogu 20 dana listat i gledat :toothy10: :toothy9:ka dite od 2 godine san :glasses9: :frajer: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju