Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pun mi je k**** ovog policajca na tržnici

<< < (2/8) > >>

Nikon:
je daj mi link kad san pobrisa... bravo

u oglasniku je zabranjeno komentirat btw ;)

Shema:
I da, čovijek ima neki fetiš na Splićane, to se lako vidilo kad mu je dopizdia ovi naš govor i onda u off-u počea pist Zagorski...sam je razlika između zagorskog narjecja i splitskog zrak-zemlja...eto...

Shema:

--- Citat: Nikon - 01 Ožujak, 2009, 21:57:24 ---je daj mi link kad san pobrisa... bravo

u oglasniku je zabranjeno komentirat btw ;)

--- Kraj citata ---

Kad sam ja komentira u oglasniku? Pa moram odgovorit njemu kad mi se miša u oglas jer ima fetiš na Splićane...jbg žaj je i meni šta u Bdekovčini nema mora i Hajduka... ;D

I da, moga si mi kometar jedino obrisat u onoj temi "koji je ovo arrow" i kad sam liku stavia link na pravila jer je bumpa nakon dva dana,i nigdi drugo...jer sam jedino u offu jos i na trznici

Nikon:
zato i sluze modovi da brisu i opominju a ne da ti stavljas postove.. samo nabijas posla bezze :):)

a to znan da je pocea pisat zagorski to je i mene nerviralo, al nek pise ne citas jbg....

a drugi put oglas spremi u word i samo radi novi post kad ti izbrise ako je uredan ;););););)

vidia san sta si mu bia napisa i nije te smia opominjat za ono ALI i ja bi ti izbrisa post da si me javno napa... triba si mu sve ono poslat na pp ;););)

dino gp1:
ChRiStIaN radi savjesno svoj posao :)... boss će reći tko je u pravu :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju