Tehnički kutak > Tuning skutera

Inf. Pitanje... (noob)

<< < (2/5) > >>

C.L.:
Za Yamahu Aerox imaš stvarno pregršt stvarčica za tuning i vizualni i onaj što se tiče nabrijavanja motora,jedino što ga nesluži baš jaka mašina,ali to će se sve sredit kitom,auspuhom i ostalim stvarčicama.
Uz to motor je ljep sam po sebi,lagan je i odličan za stunt,jedino kažem ti da mu zamjeram slabu mašinu koja ima (bar moja) samo 2.5kw,a sad ove nove verzije imaju samo 2.0kw(to ti je možda 4 ili 5 KS ako ne i manje)

Mr J:

--- Citat: C.L. - 20 Veljača, 2007, 18:15:47 ---Za Yamahu Aerox imaš stvarno pregršt stvarčica za tuning i vizualni i onaj što se tiče nabrijavanja motora,jedino što ga nesluži baš jaka mašina,ali to će se sve sredit kitom,auspuhom i ostalim stvarčicama.
Uz to motor je ljep sam po sebi,lagan je i odličan za stunt,jedino kažem ti da mu zamjeram slabu mašinu koja ima (bar moja) samo 2.5kw,a sad ove nove verzije imaju samo 2.0kw(to ti je možda 4 ili 5 KS ako ne i manje)

--- Kraj citata ---

Toliko imaju zablokirani!

1kW = 1.36 KS!

Pero ce ti reci, sa base kitom, vozio sam njegov skuter, Yamaha Aerox, baca na zadnji... ubrzanje je odlicno, sa 2 osobe na Aeroxici je drzao skuter vece kubikaze! Toliko o slaboj Yamahi Aerox...

P.A.L.A.C:
ma piaggio majka, al sto se tice minarellija on je jaci za kitanje malo... a pogotovo aerox, mal i lagan sa auspuhom vec cupka, a skitom ide na zadnji na gas...

a piaggio tako ne ide zato sto mu se drugacije uvija masina prema van, dok je kod minarellija prema unutra i to ga cupka ne zadnji...  :headbang:

C.L.:

--- Citat: Mr J - 20 Veljača, 2007, 18:20:27 ---
--- Citat: C.L. - 20 Veljača, 2007, 18:15:47 ---Za Yamahu Aerox imaš stvarno pregršt stvarčica za tuning i vizualni i onaj što se tiče nabrijavanja motora,jedino što ga nesluži baš jaka mašina,ali to će se sve sredit kitom,auspuhom i ostalim stvarčicama.

--- Kraj citata ---

Toliko imaju zablokirani!

1kW = 1.36 KS!

Pero ce ti reci, sa base kitom, vozio sam njegov skuter, Yamaha Aerox, baca na zadnji... ubrzanje je odlicno, sa 2 osobe na Aeroxici je drzao skuter vece kubikaze! Toliko o slaboj Yamahi Aerox...

--- Kraj citata ---

To onda znači da je moj zablokiran :icon_scratch:

GS-MAFIA:
po meni najbolji od novih skutera nrg ima dijelova i može se fino nafrizirati ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju