Općenito > Generalno o skuterima

ulje za skuter petrol?

<< < (2/3) > >>

igor.sb:
prije jedno 3-4god koristio petrolovo ulje, valjda polusintetika, ma kostalo sicu novaca 15kn pola litre

uredno mi rikavale svijecice svakih 100km, promjenio jedno 5 komada  :toothy12: :toothy12:

nakon sto mi dopizdilo svjecice mjenjat istresem ulja sto je ostalo i predjem na drugo, na motulovu polusintetiku od 50kn i vise nikakvih problema nije bilo

:dontknow:

vidio sam da njemacka proizvodi maziva za petrol da li je to i prije bilo, jel se to sta promjenilo unazad tih par godina  :dontknow:

seba:
ovo ulje se proizvodi u belgiji i kosta 100kn i sinteticno je

dino gp1:

--- Citat: ivanm - 01 Ožujak, 2009, 18:07:04 ---po čemu znate ovako da je ulje ok?
uliješ litru i ak za 1000 km skuter ne rikne onda je dobro, ili? :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Možda zato jer je 100 kn litra :icon_biggrin:

igor.sb:

--- Citat: seba - 01 Ožujak, 2009, 18:26:51 ---ovo ulje se proizvodi u belgiji i kosta 100kn i sinteticno je

--- Kraj citata ---

ok, kupio ulje za kocnice pa pise da se puni u njemackoj

100kn? za te novce mos izmisljat kakvu sintetiku da kupis, petrol mi ne bi pao na pamet ni pogledat + uz gore napisano sta mi se desavalo s njihovim uljem

seba:

--- Citat: igor.sb - 01 Ožujak, 2009, 18:37:52 ---ok, kupio ulje za kocnice pa pise da se puni u njemackoj

100kn? za te novce mos izmisljat kakvu sintetiku da kupis, petrol mi ne bi pao na pamet ni pogledat + uz gore napisano sta mi se desavalo s njihovim uljem

--- Kraj citata ---
kad nemas izbora,dobro je i to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju