Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision II-Trokira??
DJ RUNNER RACE:
frend vozi lunu vision 2...ima kakvih 700km...obavio onaj redoviti servis...nakon kaj je stajao sad po zimi idemo mi Lunu upaliti...ali ona neće...izvadimo svječicu, malo ju počistimo i opet stavimo i on upali...ajd to radi...i za par dana opet ista stvar...kupio je sad NGK svjećicu i sve super radi motor, ali kad se vozimo 2 ili on sam na većoj brzini on poćne trokirat...onako ko da mu ponestaje benzina...jučer smo se vozili nas dva i skuter ide jedva 30 u laganu u uzbrdicu...dal možda mi možete reć u ćemu je problem....možda u lulici ili ćemu drugom..
Po?etnik:
jesu skinute blokade ?
stupar:
--- Citat: Početnik - 01 Ožujak, 2009, 16:42:47 ---jesu skinute blokade ?
--- Kraj citata ---
nema blokade na spuhu ni variu,samo CDI al nije blokada problem...meni ne trokira :)) jel se zagrije motor dovoljno?? mozda smjesa ne valja,nije dobro nastimana...
crazy marek:
i da dobiva premalo benge jer su na lunu stavili mali carb da cim manje trosi....probaj s vecim diznama ako to ne upali....najbolje ti je kupit delll 17.5 i vozi
DJ RUNNER RACE:
blokade su skinute, a ovo za smjesu nevjerujem...motor je nov, nije se ništa dodatno radilo na njemu, tako da mislim da je sve OK....pitao sam već nekoliko frendaova danas i svi su rekli da je problem lulica...da su oni imali probleme s tim...obićna kineska lulica na NGK...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju