Ostalo > Svijet računala i mobitela
windows 7???
Pupo:
--- Citat: sven_sp180 - 01 Ožujak, 2009, 14:02:15 ---Ma gledo sam po net-u i vidim da pise da je kao bolja i brza od xp-a?!tako da nista nezelim prvi isprobavat...skidam si sad windows black edition pa ce vidjet dali valja to sta... ;D
evo kako izgleda windows BE...
--- Kraj citata ---
Neznam čemu trpanje s tim Windows BE, kad je to obični XP sa izmjenjenim sučeljem. Ništa posebno u vidu performansi, drivera i inog napretka.
--- Citat: ChRiStIaN - 01 Ožujak, 2009, 13:26:09 ---http://my-forum.kicks-ass.org/index.php?topic=4967.0
iz prve ruke savjeti i review! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:D Za ove probleme s memorijom nisam čuo, ali se nemože zamjerit jer je ovo ipak beta. A i lako ga je riješiti vađenjem memorije van. Ugodno me iznenadio i IE8 koji nije u rangu firefoxa ali uz različite add-onove se može držati rame uz rame s firefoxom. Instalacija mi je trajala pola sata i ostao sam ugodno iznenađen činjenicom da sve radi. Nisam apsolutno ništa morao instalirati od hardvera, pa čak ni problematičnu TV karticu.
--- Citat: eladio - 01 Ožujak, 2009, 13:24:30 ---ja planiram cekat da izadju sluzbeno :redface:
--- Kraj citata ---
Ovo je službeno izašlo i do negdjeprije bilo dostupno za skinut sa Microsoftovih stranica ali se radi naravno o beti, besplatna je za testiranje i isprobavanje.
Tomma:
Sedmica je beta,i bit ce sve do kraja godine,ili pocetka sljedece...tako da ja necu skidati,a i treba imati komp za to...hahah....Naravno 7-ica je,ono sto je trebala biti vista,bolja je i od viste i xp-a i ostalo...
fic:
Ja imam windows 7 beta instaliran vec 2 mjeseca, samo cu rec da Vista nije ni o koljena 7 beta. E da i potrebno je manje radne memorije nego kolko treba s vistom (1gb)
Pupo:
--- Citat: fic - 02 Ožujak, 2009, 00:14:24 ---Ja imam windows 7 beta instaliran vec 2 mjeseca, samo cu rec da Vista nije ni o koljena 7 beta. E da i potrebno je manje radne memorije nego kolko treba s vistom (1gb)
--- Kraj citata ---
Možda će smješno zvučati ali koliko sedmica uzima memorije ovisi o sistemskoj memoriji. Ako imate puno memorije, zauzimat će više. Ako pak imate manje, zauzimat će manje sistemske memoije. Ali to ne znači da sedmicu možete instalirat na sistem s 256mb memorije.
Za neki ugodan rad treba 2 gige :D
Brla:
imam sused tu seven betu ali ima bome i mrgu od kompa ;D uglavnom vrlo je slična visti vizualno uz neke izmjene detalja... troši manje sistemskih resursa za razliku od gladne viste... uglavnom trebo bi to bit dobar OS :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju