Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 50 - upali, dam gas - crkne
vktr:
--- Citat: Exit - 03 Ožujak, 2009, 14:59:14 ---ma nije uopce problem u akumulatoru, stavio sam novi... ma 100 posto karb prca nesh... probao sam staviti manju diznu, ali nece upaliti, odmah ga ugushi... nije ni do svijecice, jer iam novu super bosh... rupe na aurboxu su standardne, komada dva, serijski airbox, samo je malossi red sponge u njemu...
--- Kraj citata ---
Ti ne vidiš kaj ti ljudi pišu?!?!?
Probaj poštopat rukom rupu na airboxu gdje uvlači zrak jedno 50-60% rupe začepi i vidi ima li promjena pri davanju gasa, i nemoj stavljat manju neg VEĆU diznu. :sad3:
Exit:
a neam pojma... iskljucit cu chok pa cu ga probati upaliti, pa cu vidjeti... ne znam vishe kak da ga nashtelam, mijenjao sam dizne i morao sam mu povechati ler, jer ak ga smanjim neche da radi...
Exit:
--- Citat: vktr - 03 Ožujak, 2009, 15:18:12 ---Ti ne vidiš kaj ti ljudi pišu?!?!?
Probaj poštopat rukom rupu na airboxu gdje uvlači zrak jedno 50-60% rupe začepi i vidi ima li promjena pri davanju gasa, i nemoj stavljat manju neg VEĆU diznu. :sad3:
--- Kraj citata ---
ama poshtopao sam je... i dalje isti problem...
Drnda:
imam i ja isti problem. i meni kada se na taj nacin ugasi bez coka ga ni bog nebi upalio...
Chupsy:
de skini više svijećiu, vidi kakva je
ljudi 90 posto problema piše na svijećici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju