Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 - upali, dam gas - crkne

<< < (3/8) > >>

Po?etnik:
ocito je da je ta dizna premala... i  ako ti motor trokira to ne rjesavas s manjom diznom, ona vise igra  ulogu kod punog gasa, probaj sa vecom diznom, a za trokiranje rijesi iglom i zaraficem za smjesu na manjim otvorima gasa... najprije provjeri one najbanalnije stvari a to je da ti filter nije dobro stavljen na karb ili da nesta nije dobro spojeno pa vuce previse zraka

Drnda:

--- Citat: Početnik - 01 Ožujak, 2009, 16:35:06 ---ocito je da je ta dizna premala... i  ako ti motor trokira to ne rjesavas s manjom diznom, ona vise igra  ulogu kod punog gasa, probaj sa vecom diznom, a za trokiranje rijesi iglom i zaraficem za smjesu na manjim otvorima gasa... najprije provjeri one najbanalnije stvari a to je da ti filter nije dobro stavljen na karb ili da nesta nije dobro spojeno pa vuce previse zraka

--- Kraj citata ---
aj procitaj prvi dio texta sto si napisao  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Chupsy:
čok neki napravit, nemre ovaj tvornički radit

to je problem

R@kija:

--- Citat: Chupsy - 02 Ožujak, 2009, 14:41:12 ---čok neki napravit, nemre ovaj tvornički radit

to je problem

--- Kraj citata ---
kaj ti moram tu pisat chupsy...daj odgovori na PM

Lunist:
prilicno sam siguran da ti je problem akumulator,ja isto imam slican problem,upalim,dam gas i crkne,a kad sam stavil od frenda akumulator radil je bez problema,probaj ti tak napravit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju