Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR - skidanje struje

<< < (3/4) > >>

PROOF:

--- Citat: speed - 01 Ožujak, 2009, 12:14:30 ---dobije se malo,ali ti nemas high end da bi to radio

--- Kraj citata ---
sa innerotorom...bolji rad na visokim okretajima....

giannelli:

--- Citat: speedburn2 - 01 Ožujak, 2009, 12:06:11 ---o boze kakve sve teme nece izac, pa kakve veze struja ima sa masinom i sa brzinom i ubrzavanjem motora, to su gluposti, a taj tko ti je to rekao je glup ko k**ra*, i nek skida struju ako oce   ??? ??? ??? ??? ???

--- Kraj citata ---
pa e, zato oni iz polinia i malossia i ostalih izbacivaju nove 'sportske' instalacije da bi opljackali ljude. svi zivimo u zabludi.  :laughing7:
prakticki i dobijes nesto na snazi jer radilica nemora punit akumulator, davat struju za svijetla, za dešbord i sta ja znam jos, ima logike to sa skidanjem struje, ali ne ide to tako da ti kidas sta ti ne treba. :P

speed:

--- Citat: PROOF - 01 Ožujak, 2009, 12:39:18 ---sa innerotorom...bolji rad na visokim okretajima....

--- Kraj citata ---
odlemis sa svoje struje napajanje svijetala i punjenje akumulatora ostavis samo za svjecicu

Mrle Mrki:
ma nema smisla...previse drndanja po motoru za nista...bjezi s tim...dosta mi je sta cu uskoro morat mjenjat sve djelove i kitat i farbat plastike. imam posla bar jedno 3 tjedna sa motorom. stavit cu slike kad ga napravim. slike prije i slike poslije tuninga.  8) 8)

Iwo SR Tuono:
daj Mrki kakve su to priče iz aliena  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ajd pamet u glavu i gedoru u ruke  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju