Tehnički kutak > Tuning skutera

isplati se?

<< < (3/4) > >>

igor27:

--- Citat: Marekvz1 - 01 Ožujak, 2009, 14:22:33 ---nema mašinu,ak ima ko ftopite mu je. :laughing7:

--- Kraj citata ---
nemoj mi spamat temu......znači bilo bi dosta problema oko toga....nisam znao da su takve razlike između 50 i 200ccm...mislio sam da bi mašina trebala pasat bez

problema.....jeli neko složio to i kakva su mu iskustva......nema nitko na forumu to napravljeno......možda bi trebalo probati....ekipu imam za složiti.....samo ako je puno problema sa tim onda  :dontknow:

Iwo SR Tuono:
jednostavnije je stavit kit.

Razlika je u nosaču i ako imaš nekog ili sam znaš to složiti da mašina stoji u centru onda kreni radit.

igor27:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Ožujak, 2009, 17:42:38 ---jednostavnije je stavit kit.

Razlika je u nosaču i ako imaš nekog ili sam znaš to složiti da mašina stoji u centru onda kreni radit.

--- Kraj citata ---
ljudi....konkretan odgovor na moja pitanja......dal se da složiti i dal se to više isplati od kita.......a ne čuj ovo ono pa bi i nebi......ja nemam pojma pa vas pitam za pomoč.....ostalo nije problem po pitanju slaganja

PROOF:
ak nije problem oko slaganja onda samo deri.......

igor27:

--- Citat: PROOF - 01 Ožujak, 2009, 17:55:16 ---ak nije problem oko slaganja onda samo deri.......

--- Kraj citata ---
pa nije to......nego da neko veli čuj nemoreš to napravit i bok....stavi kit i đenja.....a ne polovični odgovori....nebi pital da znam a nebum krenul u to ako se stvarno neda napraviti :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju