Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ZiP BigBore ....Majne Klajne Sprinter
kico:
drama :laughing6:
veka84sb:
Hac stvarno si lood lik ,e uzivam u tvojim projektima ,ako stignes moze koja rijec sta se radi na onim runnerima.
Inace pojasnjenje za sve one kojima nije jasno zasto hac stalno nesta novo radi. E pa ovako ,hac uziva dok radi perverzne prerade i turpijanja ,a kada ga zavrsi jednostavno nema vise gusta pa se hvata neceg novog, zesceg i ludjeg sto ce ga opet smiriti na neko vrijeme.
Narvno hac potvrdi ,ako sam u pravu jer to sto sam napisao osjecam za sebe ,cim nesta dovrsim zelim nesta drugo.
hac:
--- Citat: veka84sb - 03 Ožujak, 2009, 07:40:37 ---Hac stvarno si lood lik ,e uzivam u tvojim projektima ,ako stignes moze koja rijec sta se radi na onim runnerima.
Inace pojasnjenje za sve one kojima nije jasno zasto hac stalno nesta novo radi. E pa ovako ,hac uziva dok radi perverzne prerade i turpijanja ,a kada ga zavrsi jednostavno nema vise gusta pa se hvata neceg novog, zesceg i ludjeg sto ce ga opet smiriti na neko vrijeme.
Narvno hac potvrdi ,ako sam u pravu jer to sto sam napisao osjecam za sebe ,cim nesta dovrsim zelim nesta drugo.
--- Kraj citata ---
evo pročitao si me :icon_biggrin: već sam više puta napisao da ni sam nisam siguran dal više volim turpijat ili se vozit......a o gilerama se nema šta posebno reć,tri 50tke sa base setupima,štelanje,sitnice....čist da se pokriju troškovi i jedan sp180 stroker ,danas se cijeli dan radilo na njemu......trebao bi bit gotov kroz nekih 2-3 tjedna .....full custom made by hac....danas sam uz put rješio multivar i polini kvačilo za zipa,polako skupljam djelove
Bogus:
hac, sp od matote... ce biti cista perverzija ili? sta se sve radi na njemu?
čuo sam nesto s ramom da se radi :dontknow:
btw. samo projekti :icon_thumright:, svaka cast :toothy10:
hac:
da markov je stroker sp180....jučer sam prerezao ramu popola,ne bukvalno.....al neču ništ govorit bez Marka....kad bude gotov stavit ču project vjerovatno na forum
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju