Općenito > Propisi

A 2,A kategorija

<< < (2/3) > >>

Aleksandar:
zar nije jos A2 kategorija u fazi uvođenja?

koju god autoskolu zvao nijedna jos nema mogucnost polaganja  ???

mrcina:
ma taj pravilnik treba poslati u mup na kontrolu jer nije baš u skladu sa zakonom.

koliko znam u članku o polaganju za A kategoriju ne postoje nikakve granice. dok A1 i A2 imaju granice.

granice postoje da nebi kad polažeš A1 ili A2 kategoriju morao polagati na čoperici ili ležalici.

mountain37:
Nadam se da ste u pravu,jer cu poludit.Prosle godine sam u 11mj. kupio Beverly 200 i zelim ga vozit ali kad sam saznao za kazne odustao sam od voznje bez vozacke,a ovi u auto skoli odugovlace za pop....

mrcina:
sad se ti zainati i kaži da češ ih tužiti zbog prijevare i zbog prepravljanja zakona  o sigurnosti prometa na cestama za što nisu kompetentni. usto da češ izvjestiti uskok o njihovoj akciji kako opljačkati narod(buduče vozače). usto da češ im poslati inspekciju , itd. itd. što se sjetiš a nije u neskladu sa zakonom.

mountain37:
Trebao bih samo kaj je to ono pitanje:"DALI SE S ROGATIMA BOSTI" da me nebuju jos nakraju zveslali i uzeli lovu,jer pise u ugovoru da mogu raskinuti ugovor na stetu kandidata u slucju krsenja pravila ponasanja u AŠ
Ali malo svadje i prjetnje ne skodi,slazem se ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju