Općenito > Propisi

Kako regati skut?

<< < (4/6) > >>

Punisher:

--- Citat: AeRRox - 09 Ožujak, 2007, 10:52:57 ---Hocu li proci eko test ako nemam katalizator? Ili je katalizator za buducnost prolaska na eko testu?

--- Kraj citata ---
Kad sam ja išao na tehnički prošle godine glavna stvar je bila da imam blokadu, tj. da prođem valjke.
Nisu mu trpali sondu u guzu :laughing7:

Tino22:
Ma njima je bitno da imaš blokadu na skuteru i to je to.Ja kad sam išao na tehnički prošle godine tip ga je samo stavio na valjke, izmjerio mi je 45 km/h i ništa osim toga nije gledao.Pitao sam ga a svjetla, žmigavci itd... rekao da to nije toliko bitno i da ne gleda ništa osim brzine skutera.Tako je bar u Zagrebu.. ;D

roby44:

--- Citat: AeRRox - 09 Ožujak, 2007, 10:52:57 ---Hocu li proci eko test ako nemam katalizator? Ili je katalizator za buducnost prolaska na eko testu?

--- Kraj citata ---

to ne glledaju, jer da gledaju ni s katalizatorom ne bi prosao tehnicki. 2t zagaduju uzasno  :laughing7:

Punisher:

--- Citat: roby44 - 15 Ožujak, 2007, 14:15:45 ---

--- Kraj citata ---

to ne glledaju, jer da gledaju ni s katalizatorom ne bi prosao tehnicki. 2t zagaduju uzasno  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Meni je samo napravio đir u 5m da vidi jel rade kočnice i svjetla i žmigavce. Posli ga je stavio na valjak i izmjerio 49.1km/h. Ali mi je malo s*ao radi toga što nemam zadnji blatobran... ali eto prošao sam.

filiplatinovicz:
meni je srao da mi nisu podesena svjetla... u smislu neka to dam podesit, drugi nista!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju