Tehnički kutak > Tuning skutera
Dijelovi za el. blokadu (karb verzija)
roby44:
--- Citat: AeRRox - 19 Veljača, 2007, 19:03:01 ---Hmmm ali nemam slike :icon_scratch:
Inace, treba samo kondezator od 2.2uF, prekidac, klemica i malo zice.
--- Kraj citata ---
jer nije za svaki skuter 2,2...
Hrastinski:
--- Citat: roby44 - 19 Veljača, 2007, 19:21:36 ---
--- Citat: AeRRox - 19 Veljača, 2007, 19:03:01 ---Hmmm ali nemam slike :icon_scratch:
Inace, treba samo kondezator od 2.2uF, prekidac, klemica i malo zice.
--- Kraj citata ---
jer nije za svaki skuter 2,2...
--- Kraj citata ---
sprobavaš, ja sam stavio od 2mF i ide mi 55km/h
igor.sb:
kod mene je 1mikroF i kad je bio seriski, taman sam ga pogodio u 50km po čuki
e sad kako je spuh, motor ide 2 na sat
pitanje za Mr J (a mogu i ostali) kako da dobijem 0,5 mikro F, seriski ili paralelno da spojim
ili da si ovaj 1mikro stavim sa potenciometrom trimerom (kojim?), i... kako ga spajam s potenciometrom koje dvije nožice (s tim da jedna ostaje slobodna od 3)
Mr J:
--- Citat: igor.sb - 21 Veljača, 2007, 21:14:31 ---kod mene je 1mikroF i kad je bio seriski, taman sam ga pogodio u 50km po čuki
e sad kako je spuh, motor ide 2 na sat
pitanje za Mr J (a mogu i ostali) kako da dobijem 0,5 mikro F, seriski ili paralelno da spojim
ili da si ovaj 1mikro stavim sa potenciometrom trimerom (kojim?), i... kako ga spajam s potenciometrom koje dvije nožice (s tim da jedna ostaje slobodna od 3)
--- Kraj citata ---
Stavi potenciometar...
igor.sb:
kaki je ovo potenciometar gore na slici, ja sam kupio trimer potenciometar 100 Ohm/1W (linearne ili nelinearni tako nešta) sa tri nožice, crne je boje veličine andola, okruglog oblika, i nema ovu pi*dariju za podešavanje, koliko nožica ima taj na slici
i koja je njegova prava vrijednost
ajmo Josipe malo više informacija :help: , da znam kad uđem u čipoteku šta da tražim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju