Tehnički kutak > Tuning skutera

Dijelovi za el. blokadu (karb verzija)

<< < (2/10) > >>

roby44:

--- Citat: AeRRox - 19 Veljača, 2007, 19:03:01 ---Hmmm ali nemam slike :icon_scratch:

Inace, treba samo kondezator od 2.2uF, prekidac, klemica i malo zice.

--- Kraj citata ---
jer nije za svaki skuter 2,2...

Hrastinski:

--- Citat: roby44 - 19 Veljača, 2007, 19:21:36 ---
--- Citat: AeRRox - 19 Veljača, 2007, 19:03:01 ---Hmmm ali nemam slike :icon_scratch:

Inace, treba samo kondezator od 2.2uF, prekidac, klemica i malo zice.

--- Kraj citata ---
jer nije za svaki skuter 2,2...

--- Kraj citata ---

sprobavaš, ja sam stavio od 2mF i ide mi 55km/h

igor.sb:
kod mene je 1mikroF i kad je bio seriski, taman sam ga pogodio u 50km po čuki
e sad kako je spuh, motor ide 2 na sat

pitanje za Mr J (a mogu i ostali) kako da dobijem 0,5 mikro F, seriski ili paralelno da spojim
ili da si ovaj 1mikro stavim sa potenciometrom trimerom (kojim?), i... kako ga spajam s potenciometrom koje dvije nožice (s tim da jedna ostaje slobodna od 3)

Mr J:

--- Citat: igor.sb - 21 Veljača, 2007, 21:14:31 ---kod mene je 1mikroF i kad je bio seriski, taman sam ga pogodio u 50km po čuki
e sad kako je spuh, motor ide 2 na sat

pitanje za Mr J (a mogu i ostali) kako da dobijem 0,5 mikro F, seriski ili paralelno da spojim
ili da si ovaj 1mikro stavim sa potenciometrom trimerom (kojim?), i... kako ga spajam s potenciometrom koje dvije nožice (s tim da jedna ostaje slobodna od 3)

--- Kraj citata ---

Stavi potenciometar...

igor.sb:
kaki je ovo potenciometar gore na slici, ja sam kupio trimer potenciometar 100 Ohm/1W (linearne ili nelinearni tako nešta) sa tri nožice, crne je boje veličine andola, okruglog oblika, i nema ovu pi*dariju za podešavanje, koliko nožica ima taj na slici
i koja je njegova prava vrijednost

ajmo Josipe malo više informacija  :help: , da znam kad uđem u čipoteku šta da tražim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju