Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 125 - 209 pomoć!

(1/3) > >>

iTox:
znaci ovako sljedece je gore:
Malossi 210
Malossi delta + bjele opruge
Polini maxi speed control variomat (smjesa rolica 10.4, i 13.nesto)
Polini plavi centralni
Malossi kevlar remen 200cc
Malossi sekundar 16/42
Malossi opruge ventila
Malossi bregasta
Serdarević spuh (serijska grana)

Evo scooter je slozen i ide cca 130kmh i bijesno vuče u startu..
Ima netko koju ideju kako da dobijem jos cca 15 kmh krajnje a da ne izgubim start?
jer skuter ima snagu samo je ocu dat malo i krajnjoj..

Drnda:
produzi prijenos.. a za rolice nemoj mijesati jer onda nije balans na radilici i otici ce lezaji prije , a rolice se trose brze, barem ona lakse...
sa prijenosom duzim ces izgubiti malo na startu ali ces u krajnjoj dobiti. pokusaj sa malo tezim rolicama ako nisi.. mozda nije jos savrseno prijenos nastelan..

Jandro:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Veljača, 2009, 16:14:51 ---produzi prijenos.. a za rolice nemoj mijesati jer onda nije balans na radilici i otici ce lezaji prije , a rolice se trose brze, barem ona lakse...
sa prijenosom duzim ces izgubiti malo na startu ali ces u krajnjoj dobiti. pokusaj sa malo tezim rolicama ako nisi.. mozda nije jos savrseno prijenos nastelan..

--- Kraj citata ---

dulji prijenost, tocnije getriba od ove sta je stavio nema
sa polinijevim variomatom se dobiju razl gramaze rolica i z njega se trebaju mijesat 3-3
zasto bi se sjebao balans na radilici ako stavis 3-3?? pa nejdu 3 na jednu str, a 3 na drugu nego valjda jedna do druge

iTox:

--- Citat: Jandro - 26 Veljača, 2009, 17:57:39 ---dulji prijenost, tocnije getriba od ove sta je stavio nema
sa polinijevim variomatom se dobiju razl gramaze rolica i z njega se trebaju mijesat 3-3
zasto bi se sjebao balans na radilici ako stavis 3-3?? pa nejdu 3 na jednu str, a 3 na drugu nego valjda jedna do druge

--- Kraj citata ---

tocno to.. ali ja sam dobio 13 i 14 grama kombinaciju sa varimatom
poslje sam kupio 10.4 grama ali to je isprobano i ispalo je prelagano
i onda je na kraju pala odluka za 10.4 i 13 grama 3-3 i to je najbolja kombinacija
do sad postignuta

marko209vx:
koji karb imas? ako je od novog vx-a podhitno mijenjaj...
slican problem sam i ja imao jer nisam imo adekvatni karb, ali meni to nije ni smetalo jer je imo sut jeben do 130

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju