Općenito > Trgovine

i opet ja popušio

<< < (2/2)

gumy:
pa dobro strpi se šta sad, ko da se nemoš vozit bez tog primara.. ja sam čeko narudžbu od skoro 5000 kn skoro 2 mjeseca pa što, strpljen spašen

robert:

--- Citat: gumy - 26 Veljača, 2009, 00:14:33 ---pa dobro strpi se šta sad, ko da se nemoš vozit bez tog primara.. ja sam čeko narudžbu od skoro 5000 kn skoro 2 mjeseca pa što, strpljen spašen

--- Kraj citata ---
ma frende, sve bi bilo ok da ne čekam skora pa 6 mjeseci na razne ljude. al kako stvari stoje imam jedno jako dobro rješenje, nadam se samo da seba nije vratio pogrešni primar nazad

3alfa3:

--- Citat: robert - 26 Veljača, 2009, 00:31:20 ---ma frende, sve bi bilo ok da ne čekam skora pa 6 mjeseci na razne ljude. al kako stvari stoje imam jedno jako dobro rješenje, nadam se samo da seba nije vratio pogrešni primar nazad

--- Kraj citata ---

Znaci, radi se "samo" o malom zupcaniku sekundara, a veliki zupcanik primara i sama osovina odgovaraju?
99% sam siguran da bi mogao bez problema sloziti odgovarajucu kombinaciju sa svoje originalne getribe

robert:
na mašini je bila ac getriba i ja sam maznuo susjedu sekundar od lc. ali sam maznuo samo veliku osovinu getribe a malu nemam. bar još nemam, moram opet kod susjeda tražiti u garaži pa maznuti ili ako ništa drugo platiti

robert:
rješeno zahvaljujući susjedu i sebi. lokot

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju